keskiviikko 27. marraskuuta 2013

joulukalenteri
Vihdoin sain Murun joulukalenterin valmiiksi! Meinasi mennä hieman viimetinkaan, kun suurin osa paketeista sisältää jotakin itsetehtyä. Monet illat ovat nyt kuluneet näitä pieniä lahjoja väsätessä, ja lopulta paketoidessa.  Kaikki tarvikkeet, yhtä kirppislöytöä ja rautalankakerää lukuunottamatta löytyivät kotoa, joten halpa kalenteri tuli! 

Noniin, tässä on sitten pieni esimerkki siitä kun visio ja lopputulos ei ihan kohtaa toisiaan. Päässäni joulukalenteri ei ollut ollenkaan näin runsas sekamelska vaan paljon harmoonisempi. Näillä nyt kuitenkin mennään. Minula on kyllä aina niin tarkat visiot että harvoin olen täysin tyytyväinen lopputulokseen, pitäisi opetella olemaan odottamatta liikoja.

Muistan kuinka itsellä oli lapsena aina joulukalenteri, äitini ideoi joka joulu erilaisia pienia yllätyksiä, ja kyllä oli vaan niin ihanaa ja jännää odottaa seuraavan päivän ylläriä. Muru on ehkä liian nuori vielä ymmärtämään koko joulukalenteria mutta kun pieniä diy lahjaideoita alkoi tupsahtamaan (keskellä yötä) niin en malttanut olla toteuttamatta niitä.

Joulukalenteri roikkuu nyt meidän makkarissa, siellä paketit ovat turvassa, ja oikeastaan tuo oli ainoa vapaa paikka koko kämpässä näin isolle viritelmälle :)

Näitä paketteja sitten availemme Murun kanssa ensi sunnuntaista lähtien, osa varmasti paljastetaan täällä bloginkin puolella... 
/The christmas calendar I made for Muru did not match the vision I had, its much more abundant and chaotic. Well, that happens to me a lot, I see something in my mind, and when I do it, it never lives up to the vision... But, it is what it is... and we will start opening litlle presents with Muru next sunday. The presents are almost all made by me. Maybe I´ll show some of them here in the blog too :) /

32 kommenttia:

 1. Aivan ihana siitä tuli !!!! :) En malta odottaa mitä Murun paketeista paljastuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, itsekin odotan jo innolla sunnuntaita, on sitten joka päivä kiva avata Murun kanssa uusi paketti :)

   Poista
 2. Voi että! Ompa ihana kalenteri! :) Meillä on samantyylinen kalenteri tuloillaa, ei vielä ihan valmis :)

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kauniita paketteja olet tehnyt! Eihän noita raaski avatakaan! Minullakin on mustavalkoista teemaa DIY-joulukalenteriin blogissa, mutta omaa (=lasten) kalenteria ei ole valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketoiminen on kautta aikojen ollut lempipuuhaa... mutta on se totta että hetkessä ne sitten tuhoutuvatkin... Olen kuitenkin käyttänyt näihin viime vuodeltakin kierrätettyjä tähtiä ja nauhoja, ja varmaan taas laitan jemmaan niin voi joskus toiste käyttää, ettei ihan mene kaikki roskiin...

   Poista
 4. Tosi hieno joulukalenteri ja minun mielestä ihana juuri tuollaisena runsaana. Hieno idea paketoida itse tehtyjä lahjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, äiti nauttii lahjojen tekemisestä ja tyttö toivottavasti niistä lahjoista sitten :)

   Poista
 5. Ompa upea kalenteri pikkuiselle ja ulkonäkö on minusta suloinen, samoin paketit. Kyllä pikkuisen kelpaa :! Kivaa joulunodotusta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt tuli jotenkin todelliseksi tuo loulunodotus tosiaan kun on kalenterikin valmina :) Tunnelmallista aikaa sinullekin!

   Poista
 6. Taidanpa minä vuorostani kommentoida että tämä on kyllä enemmänkin sitä mitä minä kaavailin;) Ihana! Mutta kun periaate päätöksen tein, että paketointitarvikkeita en osta, vaan teen kalenterini niistä mitä kaapista löytyy. Tuo mustavalkoisuus olisi kyllä viehättänyt enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä periaate se, mulla oli sama... kyllä joskus on hyötyä siitä että kaapeissa on paljon tavaraa :) väittäköön mies mitä tahansa! Oli myöskin periaate etten osta kalenterilahjojakaan... Herkkuideasi on kans tosi kiva!

   Poista
 7. Ihastuttava joulukalenteri!! Kyllä pieni tykkää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä oma silmä alkaa pikkuhiljaa tottumaan runsaaseen sekamelskaan... Ja siitähän se pikkuhiljaa rupee pienenemään! Toivotaan että tyttö tykkää saamistaan jutuista :)

   Poista
 8. Vau mikä kalenteri! Upea!

  Blogissani on sinulle haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voi hitsit ei taida enään ehtiä tohon haasteeseen mukaan...

   Poista
 9. Hieno kalenteri! Mä olen myös aina tehnyt pojille yllätyskalenterin joulunodotukseen. Ihana seurata, kuinka lapsi kasvaessaan alkaa ymmärtää, mistä on kysymys ja iloitsee yllätyksistä. Muistan lapsena, kun eräällä ystävälläni oli äitinsä tekemä yllätyskalenteri ja miten silloin olisinkaan toivonut itselleni vastaavaa. Olen ostellut lapsilleni pitkin vuotta (ja jo aiempinakin vuosina) jemmaan erilaisia juttuja mm. alelöytöinä. Niistä saa kivoja ylläreitä kalentereihin. Lisäksi teen joitakin juttuja myös itse. Itselläni on usein jokin teema tai idea joulukalenteriin ja yllätykset syntyvät sen pohjalta. Pikkupojille on helppo keksiä ideoita, mutta 13v poika tuottaa päänvaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se onkin fiksua katsella pitkin vuotta niin ei ole niin kiire löytää kaikki yllätti kerralla... Ja säästää rahaakin jos alesta löytyy, tai vaikka kirpparilta;) mutta varmasti on 13vuotiaalle paljon vaikeampi keksiä...

   Poista
 10. VAUTSI mikä kalenteri! <3 Tämä kalenteri voittaa kaupan kalenterit mennen tullen!

  VastaaPoista
 11. Upea kalenteri!
  Täälläkin odotellaan sisältöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin odotan innolla, vaikka tiedänkin pakettien sisältöä, mutta sitä et voi tytön kanssa leikkiä sisällöllä;)

   Poista
 12. Voi Heidi sä oot vaan niin luova ja taitava! Innolla kans odotan mitä kaikkea ja vielä itsetehtyä oot keksiny 24:ää päivään peräkkäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan 24 juttua tehnyt, yhdestä paketista paljastuu hoploppi reissu ym... Mut kyllä aika monta juttua tuli tehtyä... Mä niin nautin käsillä tekemisestä, ei sille oikein voi mitään;)

   Poista
 13. Kalenteri on ihana! Sä Heidi teet aina niin ihania juttuja! Malttamattomana odotan minäkin mitä kalenterista mahtaa tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyl mäkin kieltämättä odotan sunnuntaita, murun ilmettä, ja ihania hetkiä yhdessä;)

   Poista
 14. Aivan ihana kalenteri <3 <3 <3 ja miten paljon oletkaan nähnyt vaivaaa. Tyttö on varmasti haltioissaan ja jos jaksat tuota toteuttaa joka joulu niin se tulee olemaan myös se mitä hän joulusta muistaa!!! Kerrassaaan upea <3

  VastaaPoista
 15. Kiitos, saa sitten nähdä seuraavina vuosina riittääkö aika ja into samaan mutta varmasti jotakin keksitään;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3