sunnuntai 10. marraskuuta 2013

isin päivänäHeips! Hyvää isinpäivää kaikille ihanille isille!!!
 (tiedän että muutama isi tätä blogia seuraa, ainakin omani :))

Meillä ollaan vietetty juhlapäivää hieman jouluisin tunnelmin. Aamupalaksi oli nimittäin riisipuuroa (uunissa valmistettua kylläkin, sillä tämän helpommaksi ei puuron valmistaminen voi enään tulla!!!) ja mansikkakiisseliä. Kylläpäs maistui hyvälle pitkän tauon jälkeen. 
GG kannun ja raitamukit sain synttärilahjaksi, ihanat!
Muru ojensi lahjan ja kerhossa tekemän kortin papille, mutta halusikin itse avata paketin. Hän on niin avulias pikku prinsessa!
Päivä oli rento ja mukava, Muru nauttii muutenkin aina niin paljon viikonlopuista kun papi on kotona. Äiti ei silloin kelpaakaan leikkikaveriksi :) 

Noh, kelpaa se välillä kuitenkin...
Joulufiilis on siis vihdoinkin tavoittanut minutkin, ihmettelinkin jo että missä se viipyy, kun tuntuu kaikilla muilla olevan jo kovastikin joulu mielessä. Ajatus olisi etten hankkisi tänä vuonna mitään uutta joulukoristusta, kaapeissa on nimittäin ihan riittämiin tavaraa niin eiköhän niistä jotakin keksi. 

Kuten toiseksi viimeisestä kuvasta voi nähdä, kyllästyin sivupöydän päällä olevaan lautashyllyyn, joten se läksi varastoon ja johan tuli kevyempi olo! 

Tuosta suloisesta tonttutytöstä tuli ihan Murun lemppari heti kun sen aamulla otin esille, se ei kylläkään pysy siinä pöydällä kovinkaan pitkiä aikoja... sitä syötetään ja juotetaan, ja se laitetaan nukkumaan sekä keinuhevosen selkään... 
mitä milloinkin Muru sen päänmenoksi keksiikin.

Huomenna sitten julkaistaan pupujen voittajat. See you then!
/Happy fathers day! I know a few fathers read this blog (at least my own one does :)). We started the day with a very christmassy breakfast, we had some rice porridge and strawberry soup, NAM! Muru gave papi a gift (and helped with unwrapping it) and a card we made together./

4 kommenttia:

 1. Hei Heidi, jos kylläistyit lautashyllyyn niin paljon, että voisit myydä sen täällä olisi yksi ostaja ehdokas.. ;) Se on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Janita! Valitettavasti lautashylly oli luvattuna veljen-vaimolle :) mutta kiitos viestistä!

   Poista
 2. Voi kuinka ihania kuvia taas! :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3