keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

voimistelua olohuoneessa


/Yhteistyö: Suomen voimistelutuote/

Näitä on toivottu, pitkään ja hartaasti... ja nyt lapset vihdoin saivat voimistelurenkaat ja trapetsin synttärilahjaksi. Pakko heti myöntää että näistä nauttii äitikin vähintään yhtä paljon kuin lapset. Pikalukolla korkeutta on todella helppoa säätää ja on ollut jännää välillä itsekin kokeilla temppuja. 

Valitsimme renkaat ja trapetsin puuvalmiina ja hihnat valkoisena (puiset osat saa myös valkoiseksi vahattuna ja hihnat mustana).  Nämä kotimaiset voimistelutuotteet on valmistettu laadukkaista kotimaisista ja myrkyttömistä materiaaleista. 

Aikoinaan ompelemani pellavapatjat ovat olleet hyvät temppuilu alustat, piti vain lisätä huopainen liukueste jotta eivät liikkuisi mukana. 
Lapset tekevätkin aina ohimennen jonkun tempun ja välillä pidempiäkin esityksiä taustamusiikeineen.  Kaikki liikunnallinen ajanviete on mielestäni tervetullutta, ja lapsillahan energiaa riittää!
Kiitos Suomen voimistelutuote tästä lasten (ja äidin) toteutuneesta toiveesta :)

2 kommenttia:

  1. Meillä myös on nuo renkaat ja yhä puolen vuoden jälkeenkin niissä käydään päivittäin temppuilemassa! Ja siis miten mä en oo tajunnut tuota liukuestettä patjan alle?!?! Ehdottomasti käytävä ostamassa se, meillä kun patja on aina ihan eri paikassa, kuin sielä missä tarve olisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihme juttu miten näissä jaksetaan päivä toisensa jälkeen temppuilla! Ja tosiaan itsekin siinä katsellessa innostuu testailemaan kaikenlaista... Vielä on etsinnässä itselle joku hyvä kotitreeni renkailla. Ja huopaliukueste ihan loistava tähän, ohut eikä liiku sitten mihinkään ;)

      Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3