lauantai 9. kesäkuuta 2018

batman synttäritEi voi olla totta, minun nuorimmainenko jo 3 vuotias... 

Kyllä se vaan on, ja tätä juhlimme eilen suvun kesken kälyni kauniissa kodissa. Teemana oli pojan yksi tämän hetkisistä lemppari hahmoista, batman. Olenkin odottanut koska teema tulisi ajankohtaiseksi sillä jemmassa on ollut jo useamman vuoden nämä kertakäyttölautaset ja -mukit sekä naamiot. 

Pienen batman pehmolelun ompelin poitsulle kun hän oli vielä vauva mutta siitä onkin muodostunut vuosien mittaan rakas kaveri, ja sekin pääsi ihan paraatipaikalle koristelemaan kattausta. 

Tämä oli kolmas drip cake kokeilu... en vaan saa millään sujumaan tuota valumaa sileästi ja saumattomasti, mutta joka kerta hieman paremmin kuitenkin. Eiköhän se joskus onnistu :)

2 kommenttia:

  1. Niin huikeat koristelut ja nuo tarjottavat!! varmasti onnellinen synttäri sankari! Aika menee kyllä uskomattoman nopeasti, jotenkin tuntuu, että juurihan teidän poitsukin syntyi! Onnea kolme veelle<3

    VastaaPoista
  2. Siis niin uskomatonta, että poika on jo kolme... Puhumattakaan esikoisesta joka menee seuraavaksi eskariin. Niin haikeata mutta samalaa sitä on niin onnellinen ja kiitollinen näistä vuosista kun on saanut seurata kasvua ja kehitystä :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3