tiistai 24. huhtikuuta 2018

uutta vanhasta : nukenvaatteet


Viime viikolla kävin yläkerran kaappeja läpi, samalla kun laitoin huonejärjestystä uusiksi (tyttö muutti minun entiseen ompeluhuoneeseen, ja ompeluhuone siirtyi pikkuriikkiseen vaatehuoneeseen), ja keräilin pieneksi jääneitä kirpputorille. Siinä muutamia tunikoita hinnoitellessani mietin että tässäpä on ihana kangas, niinpä päätin säästää ne ja tehdä tytön nukelle vaatteita.

Meidän kohta 6-vuotiaalla on sellainen vaihe että sekä omat että nuken vaatteet vaihtuvat monta kertaa päivässä. Asukokonaisuuksia on kiva valita ja siksipä saa nukellakin olla useampi vaate. 
Röyhelölegginsit on ommeltu minun vanhoista t-paidoista.  Hauskaa ja nopeata ommeltavaa nämä nuken vaatteet :) 
Suloinen vaaterekki on kirpparilöytö vuosien takaa, henkarit olen väntänyt rautalangasta.

Kuvista näkeekin hieman kurkistusta tytön omaan huoneeseen, mutta näistä yläkerran muutoksista tulossa lisää juttua myöhemmin...
2 kommenttia:

  1. Voi mä oon vieläkin aivan ihastunut näihin nukenvaatteisiin, niin suloisia! Ja söpö tuo vaaterekki henkareineen! Se sun ompeluhuone oli kyllä oikein neliöiden tehokäyttöä, näin instassa kuvan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ahkerassa käytössä olleet rekki pikkuvaatteineen, ja ihme kyllä myös minun mini ompeluhuone jossa ei todellakaan hukkaneliöitä ole :) Ajattelin että ompeluinto katoaa kun joutuu ahtautuun pieneen koppiin, mutta ei se näköjään ole paikasta kiinni...

      Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3