maanantai 30. huhtikuuta 2018

tyttären oma huone


 "Äiti, mä toivoisin että voisin tehdä yhtä ihanan yllätyksen sinullekin"...  tämä oli ensimmäinen kommentti jonka tyttäreltä sain kun hä näki oman huoneensa. Vaikkakin lapset tykkäsivät asustella samassa huoneessa, oli neiti hyvin innoissaan kun sai enemmän tilaa tavaroilleen, ja mekkonsa esille. Ikean vaaterekki pääsi jälleen käyttöön ja sieltä on helppo valita asua.

Löysin tori.fin kautta niin hienon vanhan kaapin, joka oli sen verran edullinen ja erikoinen että sitä ei voinut ohittaa. Huonokuntoinen se kylläkin oli mutta hiomalla ja maalaamalla se sai uuden elämän pupujen ja hiirien kotina.  

Eurokankaassa puolestaan käveli vastaan niin kertakaikkisen ihanan sävyinen ryppypuuvilla josta tein päiväpeitteen, pienillä kultaisilla yksityiskohdilla. (Tästä kankaasta on aivan pakko ommella myös jonkinlainen kesämekko ihanuus). 

Suloiset julisteet kaapin ja vaaterekin päällä ovat By Christine Hoel

Joulun alla tein lapsille tähti yövalon, joka jäi nyt pikkuveljen huoneeseen joten isosiskolle tein ihan oman version. Ja koska siitä tuli hirveästi viimeksi kyselyitä niin nyt tällä kertaa koitin ottaa kuvia tekovaiheesta (tosin aika huonolaatuisia ja pimeitä kännykkäkuvia, sillä yöllähän minä näitä mun prokkiksia teen)10 kommenttia:

 1. Siis niin kaunis huone! Saako muuttaa teille? <3

  Ihanaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Ihana kommentti tytöltäsi. :) Ompelitko tuohon tähteen pingotetun kankaan sekä takaosan käsin? Mietin, miten ompelu tapahtuu.. Tuo päiväpeitto on todella hieno! Onko siellä välissä vanua tms vai tuleeko paksuus siitä ryppypuuvilla kankaasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä käsin ompelin siihen rautalankakehikkoon kiinni :) Ja päiväpeiton välissä on ohut vanu :)

   Poista
 3. Todella ihana huone :) Tuo kaappi ja kaikki ihana siellä sisällä, ai että.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaappi oli niin hyvä löytö! Ja kyllä nuo nukkekodin tavarat ovat niin suloisia että ei niitä viitsi piilossa pitää :)

   Poista
 4. Aivan ihana sisustus! <3 Oletko itse toteuttanut kaiken pupujen taloon pupuista ja hiirulaisista lähtien? Olisiko vinkkejä, kuinka tuollaisia juttuja voisi kätevästi toteuttaa myös? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pupukodissa on sekä Mailegin pupuja ja huonekaluja (joita tyttö on synttäri sekä joululahjaksi saanut useampana vuonna) että ihan itse ommeltuja pupuja ja bambeja ja myös kirpparilta löytyneitä pieniä huonekaluja joita olen itse tuunannut ja maalannut. Äitini on myös löytänyt meille kirppareilta ihania juttuja :) pieniä puisia kehtoja näkee useinkin kirppareilla. Tilda kirjoissa on mielestäni kaavoja hahmoihin (itse olen kyllä ihan piirtänyt omasta päästä)... Virkatut pitsiliinat mattoina ovat mielestäni hurjan suloiset nukkekodissa, niitä haluaisin tehdä lisääkin. Peittoja ja tyynyjä on myös helppo tehdä ja niillä lapset tykkäävät kovasti leikkiä.

   Poista
 5. Ihanan harmonista! Suloinen peitto, harmi, ettei Tuuli-puuvillaa ole meidän lähi-EK:ssa, täytyy miettiä pitääkö tehdä tilaus tai muistaisiko toisessa kaupungissa käydessään käydä ostoksilla :)

  VastaaPoista
 6. Onpas kerrassaan suloinen huone! Ja tuo päiväpeitto<3<3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3