perjantai 23. maaliskuuta 2018

keinuheppoja babyshowereissa


Viime viikonloppuna juhlistimme tulevaa äitiä joka rakastaa heppoja ja siksipä teemaksi sopi niin kivasti keinuhevonen. 

Kokeilin ensimmäistä kertaa tuollaista "drip cake" tekniikkaa, jossa kakun reunaan kuuluu jäädä valumia. Noh, tekniikka on vielä hakusessa, ja valkosuklaakerma-seos olikin liian juoksevaa, mutta kyllä siihen silti vähän valumia jäikin... tekemällä oppii, tekemällä oppii :)

Suloiset Oh baby-astiat ja muffinssitikut sopivat hillittyyn värimaailmaan ihanasti (niitä löytyy esim. täältä ja täältä


Alkuviikosta kaivoimme vanhat tutut virkatut pupuset kaapista (valkoinen on jo pari vuotta vanha ja harmaan tein viime pääsiäisenä) ja istutimme rairuohot. Eräs yli-innokas kastelija on käynyt lisäämässä vettä niihin sen verran ahkeraan, että tämä satsi ei nyt ihan onnistunut. Ei muuta kun uusi yritys, ja toivottavasti ehtivät viikossa kasvamaan :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat nuo keinuhepat ja tosi kaunis värimaailma muutenkin ollut teidän juhlissa.
  Meiltä löytyy myös yksi erittäin innokas 3-vee ruohon kastelija. Heräsin eilen aamulla siihen, että joku lotrasi vessassa vedellä ja Nuutti sielä UITTI meidän siemeniä:D Että joo uutta erää menkin laitettiin!

  Nuo on kyllä super suloiset puput!

  Ihanaa viikonloppua teille<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä juhia oli niin mukava suunnitella :) Voi voi, toivotaan että teidän ja meiän toiset rairuohoistutukset menestyvät paremmin, ei kyllä vielä ole lähtenyt kasvamaan... Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinne ja hyvää pääsiäistä!!!

   Poista
 2. Suloisia juhlajuttuja ja upea kakku!!

  VastaaPoista
 3. Hei! Ihania nuo paperipallot! Mistä nuo pilkulliset paperipallot ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiitos, tuollaisen avattavat paperipallot on niin kätevät säilyttää ja näin käyttää uudestaan ja uudestaan. Pilkulliset olen muistaakseni Pop up kemuista aikuinaan ostanut mutta ei niitä siellä enään näyttänyt olevan. Ovat Miss etoile merkkiset...

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3