maanantai 26. maaliskuuta 2018

itsetehdyt kerhotossut


Poitsulla oli tarvetta kerhotossuille ja päätin lähteä kokeilemaan sellaisien ompelemista. Tuli ajatus hiiritossuista ja saman tein tietenkin siskolle idea puputossuista. Kerhotossuissa on tärkeintä että pohjat eivät ole liukkaat, ja tähän tarkoitukseen saksin vanhan nahkalaukkuni. 
Kaavat olen piirtänyt lasten jakapohjia mukaillen ja käyttämällä näitä vauvabootseja mallinä (jotka ovat siis 0-24kk kokoa joten suurensin silmämääräisesti). Eivät istu ihan täydellisesti mutta riittävän hyvin :) Ja tärkeintä että lapset tykkäsivät. 
11 kommenttia:

 1. I h a n a t ! Nuo ❤-nenät on ihan täydellinen piste ii:n päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen kyllä niin onnellinen kun lapset tykkäsivät näistä kovasti :)

   Poista
 2. I h a n a t ! Nuo ❤-nenät on suloiset ja ihan piste ii:n päälle!

  VastaaPoista
 3. Tulipa suloiset tossut. Eivätkä varmasti ole käytössä niin hiostavat kun päällinen on kangasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! päivittäin ovat olleet käytössä. Mietinkin että mikä tällaisissa tossuissa olisi se paras materiaali. Nämä tein ihan hetken mielijohteesta kotona löytyvistä puuvilloista...

   Poista
 4. Aivan ihania! Puputossuja olen joskus nähnyt ennenkin, mutta nuo hiiret olivat ihan uusi juttu minulle. Kummatkin TODELLA söpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä! Hiiri ja pupu teemat ovat olleet lapsilla aikaisemminkin naamiaisasuissa ja myös suloisissa villasukissa joissa korvat ja hännät :)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3