tiistai 2. tammikuuta 2018

makrame keinu


Kylläpäs meni joulu ja välipäivät niin vauhdilla ja mukavissa tunnelmissa. Aaton vietimmekin ihan kotona (siitä pieni kollaasi alla), mutta muihin päiviin mahtui raissua ja sukulointia, ulkoilua ja yhdessäoloa. Lisäksi juhlimme yhden suloisen prinsessan 1-vuotis synttäreitä.  

Hänelle tein lahjaksi makrame keinun. Olen aikoinaan omille lapsille tehnyt virkatun keinun ja nyt halusin kokeilla tätä tekniikkaa. Ja suloinenhan siitä tuli. Tähän käytin myös Paulina punoskudetta joka on makrame töissä tähän astisista kokeiluista lemppari. 

Vuosikin ehti vaihtua, joten toivottelenpa tässä oikein onnellista alkanutta vuotta kaikille! 

10 kommenttia:

 1. Siis aivan törkeän hieno ja ihana!

  VastaaPoista
 2. Upea keinu! Ja hienoa että teit makrameella jotain muuta kuin seinälärpäkkeen, joita nyt näkyy kaikkialla. Upeaa! Mukavaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi! Blogisi on huikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Macrameihin jää kyllä niin koukkuun että tekee mieli koko ajan kokeilla uusia juttuja :)

   Poista
 3. Hienosti tehty keinu. Istuinlevyn kulma on kuitenkin vaarallisen terävä, jos joku suunnittelee keinua perheeseen jossa on enemmän pieniä. Isompien sisaruksien on mukava hiukan keinuttaa mutta kolhiintumis riski on. Saisko toteutettua pyöristettynä tai pehmennettynä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio! Keinu tulikin yksilapsiseen perheeseen mutta pitääpä sanoa vanhemmille että hiovat ja pyöristävät reunoja ;)

   Poista
 4. Todella kaunis keinu! Mistä olet makramee-seinäkoristeisiin löytänyt sopivan paksuiset puukepit ilman puunkuorta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keräilen sopivan paksuisia katkenneita oksia metsäretkiltä lasten kanssa. Kuivuttuaan niistä on lähtenyt kuoret hyvin. Vähän joitain olen myös hionut. Mutta mitä ronskimpi sen kauniimpi ainakin omaan silmään😁

   Poista
 5. Ihana keinu ❤❤
  Teetkö meille tollasen ??

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana, onko sulla tähän ohjetta?

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3