keskiviikko 13. joulukuuta 2017

joulun odotus


Joulukuun alettua ja joulukalenterin myötä joulun odotus on lähtenyt meillä oikein kunnolla käyntiin. Tässäpä sekalainen kuvapläjäys viime päivistä. Viikonloppuna koitti kovin odotettu päivä kun haimme joulukuusen. Eikä siinä kauaa nokka tuhissut kun lapset kahdestaan sen koristelivat. Kuusi oli sen verran matala että itse sain laittaa vain kolme ylintä koristetta :) 

Tänä vuonna lahjapaketit tein hyvinkin yksinkertaisesti yksivärisistä papereisa ja maalaamalla kasvot eläimille. Bambi sai oksista sarvet ja ysisarvinen hieman kiharoita lahjanauhasta.

Olin tänä vuonna erittäin ajoissa joulukorttien suhteen. ensilumen tultua jo otin heti kuvat, ihan varmuuden vuoksi, mutta onhan sitä lunta tullut useampaan otteeseen tässä välissä, vaikkakin hetkeksi kerrallaan. Nyt on kuitenkin semmoinen lumikerros että oikein sormet ja varpaat ristissä toivon sen kestävän jouluun saakka... 
Ulkoilukin on ollut sata kertaa mukavampaa kuin pimeässä kurassa leikkiminen. 

4 kommenttia:

  1. Onpas ihania kuvia♡ja tuo kuusi,niin ihana!
    Mä otin kans joulukortti kuvat heti Ensilumen tultua,sitä kun ei koskaan tiedä tuleeko sitä enää ennen helmikuuta uudestaan. Ihan kiva kun oli kortit jo aikaisin valmiina.
    Tunnelmallista joulunodotusta teidän perheelle ♡♡

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3