torstai 2. marraskuuta 2017

lasten huonetta


Pari päivää sitten koitti se hetki kun nuorimmainen siirtyi pinnasängystä normisänkyyn. Vihdoin pääsi toinenkin tori.fista löytynyt päästävedettävä sänky käyttöön. Tällä hetkellä lasten huone onkin sellainen sisustuksellinen sekametelisoppa :) 

Tämä muutos on tosiaan niin tuore että tavarat hakevat vielä paikkaansa. Enkä tiedä mikä olisi järkevin paikka tuolle uudelle sängylle mutta näin pienessä huoneessa ei ihan kauheasti vaihtoehtoja ole.
Millään en raaskinut tytön 5v-synttäreille askartelemiani seinäkukkia heittää menemään joten ne siirtyivät hänen sängyn viereen. 

Batman naamarin ja viitan ompelin jotta pikkuveli voi samistella nukkensa kanssa, ja koska oli sellainen pätkä mustaa kangasta kaapissa :) 


12 kommenttia:

 1. Ihan superkaunista, kuten aina! Ihanat, harmoniset värit ja vanhat kalusteet tekevät jotenkin hurjan soman tuosta huoneesta! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuitos! Minäkin rakastan vanhoja kalusteita, niissä on elämän jälkiä ja tunnelmaa:) Lapset tykkäävät huoneesta, ja varsinkin siitä että saavat nukkua yhdessä...

   Poista
 2. Kyllä on niin kaunista! Kaikkea suloista ja ihanaa, mutta sopivassa määrin. Rauhallinen värimaailma ja tunnelma, mutta samalla lasten maailma. Nämä kuvat olisivat aivan ihanat johonkin lastenhuoneen sisustusjuttuun lehdessä tai kirjassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä lasten valtakunta saakin olla runsas ja 'värikäs' ;) vaikka huone on aika pikkuruinen, niin tarvittavat mahtuvat kuitenkin, ja vähän jää jopa leikkitilaakin lattialle...

   Poista
 3. Oih miten suloinen ja sympaattinen lastenhuone <3 Ihanasti värit sointuvat yhteen ja kokonaisuus on niin harmooninen!

  Mukavaa pyhäinpäivää sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Toistaiseksi meidän pienokaiset ovat vaan innoissaan siitä että sisarus ja hänen tavaransa ovat samassa huoneessa, mikä on tosi suloista ;) välillä tekis mieli kovastikin karsia mutta kyllä lasten huone saa olla runsas... mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 4. Onpa kaunista! Onko teillä mitään yö- tai lukuvalaisimia lastenhuoneessa? Ja jos ei vielä ole, niin millaisia/mistä lähtisit hankkimaan? :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hanna! Lapsilla ei ole vielä mitään yö/-lukuvalaisinta. Pitkään olen haaveillut Heicon pupuvalaisimesta mutta tämä olisikin enemmän koristetarkoitukseen, meillä on valo käytävällä jotta tyttö näkee mennä vessaan ;)

   Poista
 5. Oi kuinka kaunis puinen sänky. Ja ihania tavaroita lasten huoneessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku! Olen molemmat sängyt löytänyt edullisesti torin kautta... Toinen oli tosin sähkönsiniseksi maalattu ostohetkellä :)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3