sunnuntai 19. marraskuuta 2017

isompi makrame seinäkoriste
Postaus tehty yhteistyössä Lankavan kanssa, Paulina punoskude saatu.

Olenkin hetken etsiskellyt tarpeeksi paksua narua isomman makramen tekoon, ja nyt pääsin testaamaan Paulina punoskudetta. Tämä olikin minun makuuni juurikin sopivan paksuista, ohuemmalla narulla kun tämän kokoisen (n. 1m leveä) makramen tekemiseen kuluisi tämmöiselle kärsimättömälle käsityöläiselle liian kauan aikaa. 

Ajatus oli alun perin että seinäkoriste tulisi meidän makuuhuoneeseen, mutta en tähän hätään jaksanut lähteä kiviseinää poraamaan joten väliaikaisesti se roikkuu olohuoneessa, jonne kylläkin sopii myös hyvin... 

Makrameissa on kiehtovaa se miten muutamalla eri solmulla saa lukemattomia erilaisia kuvioita aikaiseksi, oikeastaan mielikuvitus on vain rajana. Itse en jaksa edes suunnitella etukäteen vaan teen sitä mukaan mitä päähän jolahtaa. Ideoita ja ohjeita perus solmuihin löytyy hyvin pinterestistä.

5 kommenttia:

 1. Todella upea macrame! Olenkin etsikellyt juuri tuollaista paksumpaa lankaa täläiseen projektiin. Kiitokset vinkistä ja ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina! Itse tykkäsin tästä Paulinasta kyllä, ja seuraava projekti onkin jo suunnitteilla :)

   Poista
 2. Aican upea, olen sanaton. Ihaillut kauan ulkolaisia paksusta narusta tehtyjä isoja makramee töitä. Tässä samaa tyyliä. Ihana!

  VastaaPoista
 3. Aivan upea, olen yrittänyt etsiä jotain tahoa joka tekisi näitä tilaustyönä - tuloksetta :( Omat taidot ja aika ei riitä opetteluun.. Teetkö tai tiedätkö kuka tekisi näitä tilauksesta? Juurikin tuo kuvan mukainen olisi koosta riippuen ihana <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3