maanantai 16. lokakuuta 2017

pikku ritari


Meillä ei ole tapana juhlia halloweenia, mutta naamiaisasuihin pukeutuminen on aina lasten mielestä hyvinkin riemukasta. 

Aikoinaan ompelemani elsa-asu ja pikkumyy-mekko ovat olleet tyttärellä kyllä niin ahkerassa käytössä (ja niin monesti pesussa että ovat jo ihan haalistuneet) muutamassa naamiaisjuhlassa mutta eniten ihan arkena kotona...
 Tällä kertaa ompelin ritari asun, jossa on sekä ritarin ´kypärä´että kruunu, jos vaikka ritarin sijaan haluaakin välillä olla prinssi tai prinsessa. Tämä oli taas yksi sellainen öinen päähänpisto, jolloin olin hyvin iloinen siitä että tarvikkeet siihen löytyivät jo kaapista. 

Samalla tuli idea yksisarviseen. Kun olin saanut tehtyä ritarin naamarin ja kruunun sekä pehmeän miekan eräänlaisesta keinonahasta, jota minulla oli pienet palat niin hopeista kuin valkoistakin, aloin miettimään mitähän siitä valkoisesta tekisi. Arvatkaapas oliko neiti yksisarvis-naamaristaan innoissaan... 

4 kommenttia:

  1. Wau mitä asuja! Meidän mittapuun mukaan olet kyllä ihan super mommy. Reippaan viikon päästä Halloweeniä juhlimme, on kyllä mun lempparijuhlia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tykkään naamiaisjuhlista ja että saa pukeutua, niinkuin lapsetkin... mukavia juhlia sinne!

      Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3