tiistai 3. lokakuuta 2017

mansen blogikirpparille tulossa


Taas tuli hyvä tilaisuus käydä kaappeja läpi ja laittaa vähän tavaraa kiertoon, nimittäin ensi sunnuntaina järjestetään neljättä kertaa Mansen blogikirppis! 
Tässäpä pientä kurkistusta oman pöydän tuotteisiin, olen tosin vasta käynyt lasten kaapin läpi :) Myös muutama itsetehty pehmo lähtee mukaan. 

Tapahtumasivuilta pääset kurkkaamaan myös muiden bloggareiden sneak peekit myyntiin tulevista tavaroista...
Tämä bloggarijoukko ja nämä yritykset ovat mukana tapahtumassa:

Ja 100 ensimmäistä saavat Sokoksen goodiebagin. 

Ei muuta kun tervetuloa tekemään löytöjä!
(ei ennakkovarauksia)


5 kommenttia:

 1. voi tylsyys kun me asutaan ihan väärällä paikkakunnalla!!! Ihania juttuja oot laittamassa myyntiin<3
  Toivottavasti saat hyvän myynnin!

  VastaaPoista
 2. Hei! Teetkö tilauksesta käsitöitä? Niin mielettömän kauniita juttuja osaat tehd! Esimerkiksi 6.9. nähdystä pupusta voisin olla kiinnostunut.

  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Elina. Jotakin olen satunnaisesti tilauksesta tehnytkin, mutta aika on rajallista, ja minulla oikeastaan vaan illat/yöt käytössä (kun lapset on menneet nukkumaan) näihin... Tuo mainitsemasi pupu ei ollut minun tekemä vaan ihan ostettu kuitenkin :)

   Poista
 3. Hei nyt kun olet toivottavasti päässyt joutavista tavaroista eroon, niin olisi kiva kuulla vähän jo jouluakin ajatellen, millaisilla leluilla teillä tällä hetkellä leikitään ja miten paljon niitä teiltä lastenhuoneista löytyy. :)

  t. Kahden samanikäisen tytön ja pojan äiti Ieva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän viestin luettuani aloin minäkin miettimään joulua :) Tosiaan, meillä on leluja aika vähän verrattuna muihin, olen innokas inventaarion tekijä mitä tulee lasten vaatteisiin ja leluihin, muita talon kaappeja ei niinkään kiinnosta siivoilla, mutta vaatekaappia ja leluja käyn läpi usein. Tietysti läheiset jo tuntevatkin minut eikä leluja tule niin runsaasti lahjaksi. Olenkin viime päivät miettinyt millä lapset eniten leikkii, ja huomannut että leegoilla rakennetaan päivittäin, ja toinen ovat nuo meidän Boblesit joilla tehdään temppuratoja, levittämällä myös kaikki tyynyt ja peitot ja taljat ympäsi olohuonetta. Puinen junarata on kummankin lapsen mieleen ja pojalla on ainakin 10 eri kokoista palloa ja niillä hän päivittäin pelailee isin kanssa. Että siinä tämän hetken lempparit lapsilla. Lasten huoneessa on tosi vähän leluja, lähinnä minun ompelemia ja pupujen nukkekoti. Muut lelut ja leikkiminen sijoittuvat olohuoneeseen. Joskus laitan vaikkapa kaikki ¨kokkausleikin´tavarat piiloon joksikin aikaa, ja sitten taas otan ne esille, tuntuvat sitten mielenkiintoisilta kun niitä ei ole hetkeen ollut. Jotenkin haluan pitää lelumäärän inhimillisenä, joskus lasten parhaimmat leikit syntyvätkin ihan äidin ja isin tai kodin tavaroista eikä niinkään leluista :)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3