keskiviikko 23. elokuuta 2017

pellavainen patja


Noniin, nyt on kesän kiireet takana ja arki lähtenyt taas pyörimään. Kesän mittaan tuli jonkun verran ommeltua mutta todella laiskasti olen tekeleitäni kuvannut (lähinnä puhelimella instaan) saatika tänne blogiin asti laittanut. Nyt pitää ryhdistäytyä blogin suhteen...

Pari viikkoa sitten tein lapsille jumppamaton vanhoista peitoista ja ikean pellavasta. Meillä on ihan päivittäin tyynyt ja torkkupeitot ja taljat pitkin lattioita ja niillä sekä bObleseilla lapset temppuilevat ja leikkivät jatkuvasti, joten tiesin että patjalle tulle myös käyttöä. 
Jumppapatja käy myös päikkäripatjana ja siitä voi myös rakentaa mukavan lueskelunurkan. Itse asiassa aikuinen on jo siinä päikkärit nukkunut (tosin jalat jäi ulkopuolelle kun patja on 70x150m)  ja itse testasin patjaa kun katseltiin leffaa, joten ei ole pelkästään lapsille tarkoitettu :)

3 kommenttia:

  1. Tämäkin on niin hyvä idea! Meillä tykkää lapset tehdä majoja joka huoneeseen ja niitä peittoja on sitten hujan hajan. Tämä olisi hauska idea heidän leikkeihinsä. :) Kaunis tuo lattia♡ mistä ootte löytänyt? :)

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä niin hieno idea että haluisin toteuttaa kunhan saisin toimeksi...

    VastaaPoista
  3. Onpa kaunis :) Meillä olen tehnyt päälliset useampaan lastenpatjaan (pinniksen patjasta alkaen) ja pariin ex-sohvanpatjaankin. Ne on kyllä suositut lastenhuoneessa, mutta olisihan kiva olkkariinkin. Tosin koira varmaan makaisi sitten sen aina karvaiseksi :D

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3