perjantai 21. heinäkuuta 2017

5v- synttärit joutsen teemalla


Viikonloppuna juhlimme 5-vuotiasta esikoistamme joutsenprinsessa teemalla. Innostuion pari kuukautta aikaisemmin askartelemaan kartongista kolmiulotteisia kukkia seinälle ja niistä tuli aika näyttävä kollaasi tarjoilupöydän taakse. 

Talo täyttyi pikkuisista (ja aikuisista) juhlijoista ja onneksi aurinkoinen sää salli ulkona touhuilun. Siellä lapset keksivät kivoja leikkejä jättijoutsenen (uimarenkaan) kanssa jonka äitini toi espanjasta. Välillä mentiin hippaa, heiteltiin renkaan sisään hernepusseja, tai "veneiltiin" joutsenen kyydissä. 

Täytekakku oli pätkiksen makuinen ja koristeluna toimivat voikreemiruusut. Lisäksi tein valkosuklaamuffinsseja , joutsenen mallisia keksejä ja marenkeja... (suolaisia oli toki myös tarjolla).

Tytön mielestä oli paras päivä ikinä ja kyllä itsellekin jäi näistä juhlista todella hyvä mieli. 

7 kommenttia:

 1. Onpa todella upeat koristelut ja kauniit tarjoilut, varmasti aivan ihanat juhlat! <3 Onnea sankarille!

  VastaaPoista
 2. Sinulla noita synttäri-ideoita riittää:)
  Ihanat koristelut ja tarjoilut ja tuo valkoinen uimajoutsen, wau!
  Tuollaisista juhlista jää hyvä muisto pitkäksi aikaa.

  VastaaPoista
 3. Hei vau miten ihana teema synttäreihin! Ja jotenkin mä en enää edes odota kuin huippu ihania koristeita teidän synttäreissä.
  Onnea Murulle<3

  VastaaPoista
 4. Kaunis teema ja voi vitsit tuota kukkaseinää!! UPEA <3 Onnea 5-vuotiaalle, meillä vanhin täytti myös 5v heinäkuun alussa :)

  VastaaPoista
 5. Upea kukkakollaasi! Kaikkiaan ihanat koristelut :)

  VastaaPoista
 6. Oi wau, kuinka hienot noi kukat! Saisiko niistä vinkki/ teko-ohjepostausta? Ja mistä tuo joutsen on, kertakaikkisen ihana:)! <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3