sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

pääsiäisloman touhuja
Ihan ensimmäisenä pitää mainita että piirsin nyt jonkinlaisen kaavan edellisen postauksen pienelle virkatulle pupulle (sillä sitä kyseltiin tosi paljon) joten jos kiinnostaa niin se löytyy nyt tuolta edellisestä postauksesta.

Onpas ollut ihana ja pitkä viikonloppu johon on mahtunut kaikenlaista mukavaa, tässäpä puputäyteinen kuvapläjäys siitä...

Perjantain vietimme ihan oman perheen kesken, leivottiin tyttären kanssa sokerittomia pupun mallisia keksi-tikkareita (käytin tätä taatelipipari ohjetta mutta jätin tietysti piparimausteen pois), Taikinan jämistä pikkuneiti keksi pyöräytellä munia ja siitä lähti ajatus kakusta joka koristeltaisiin näillä munilla. Seuraavaksi sitten tietenkin leivottiin se kakku (tällä pohjalla ja kuohukerma-rahka-päärynäsose "kermalla"). Siitä tulikin oikein komea ja korkea naked cake... No arvatkaapas kun poitsun päikkäreiden aikaan aloimme tytön kanssa suunnittelemaan iltapäiväkahvin kattausta niin pian meillä olikin pöytä täynnä koristuksia. On toi meidän Muru melkoinen partyplanneri myös :) 

Lauantain vietimme Kälyn perheen kanssa. Järjestin lapsille ja heidän serkuille "aarteen etsinnän" lähimetsässä. No ei siinä varsinaisesti kyllä aarretta etsitty mutta enpä tiedä miksikäs tuota kutsuisi. Lapsilla oli lista mitä pitää metsästä kerätä (keppejä, käpyjä, kiviä ym) ja sitten he saivat kartan joka veisi pupun luokse. Pupulle piti sitten rakentaa pesä näillä keräämillä tarvikkeilla. 
Lopuksi vielä evästettiin. Illalla lapsille oli tiedossa leffaa ja poppareita. 

Onneksi lähdimme metsäretkelle aamupäivällä sillä iltapäivällä alkoikin kova lumimyräkkä joka kesti seuraavaan päivään ja maisema muuttui kertaheitolla talviseksi.  

Ainiin, viime vuonna Murulle virkkaamani pupu rairuoholle sai kaverin, sillä pitihän pikkuveljenkin saada istuttaa omat ruohot. Jotenkin ei huvittanut tehdä toista samanlaista joten tästä tulikin harmaa ja vähän ujompi pupu :)

4 kommenttia:

 1. Pitääpä joku kerta itekin kokeilla noita sun luotto-ohjeita 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vihdoinkin monen monen monen monen kokeilun jälkeen löytyi hyvät kakku ja keksi reseptit... meillä ne on niin hyväksi todettu että laiskottaa oikeen lähtee kokeilemaan uusia ohjeita😂

   Poista
 2. Emmääää kestä! Miten suloisia pupupipareita! <3 Sulla on niin ihana ja inspiroiva blogi, kiitos jälleen kerran siitä! :) Oikein mukavaa arkeenpaluuta sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ihanan kannustavasta viestistä!!! Iloista ja aurinkoista kevättä 😍

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3