keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

solmutyyny ja lasten huonettaInnostuin vähän kuvailemaan meidän poitsun nurkkausta uuden solmutyynyn innoittamana. Hauska solmutyyny, joka pojan mielestä kylläkin on selkeä jalkapallo, on ollut mielessä jo tovin, ja paljastui lopulta hyvin helpoksi ja nopeaksi toteuttaa. Saumurilla surautin 15cm leveän ja 3m pitkän kangassoiron pötkyläksi jonka täytin talouspaperirullan avulla ja solmin louksi palloksi. 

Tuo solmiminen on oikeasti niin vaikea selittää, ja kuten viimeisestä kuvasta näkee myös vaikea piirtää, mutta käytännössä aina tehdään kaksi kierrosta pötköä vierekkäin. Toiset kierrokset menee ekojen päälle poikittain ja kolmannet tulee ekojen alta mutta toisten päältä. Päät solmin lopulta yhteen pallon sisään. Muutenkin kannattaa seurata että käännöskohdat jää pallon sisään piiloon. Niitä pystyy asettelemaan hyvin jotta solmu näyttää joka suunnalta samalta...

. Muutama viikko sitten meille kotiutui ihana Mrs. Mighetto juliste (en voinut vastustaa kun puoleen hintaan käveli vastaan) ja tuntuu että juurikin tuota taulua tämä seinä oli kaivannut.
 Aikoinaan betonikäsittelyn saanut ikean lamppukin sopii lastenhuoneeseen tosi kivasti. 
Pienen huoneen vastakkainen seinä onkin prinsessan valtakuntaa. Olisihan se mahtavaa jos heillä olisi omat huoneet mutta toisaalta näin on aina seuraa ja turvaa toisesta :)

3 kommenttia:

  1. ihanan harmoninen huone.Tykkään tosi kovaa myös tuosta mintun väristä niin sisutuksessa kuin lasten vaatteissakin!

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis ja seesteinen tunnelma lastenhuoneessa <3 Meilläkin asustaa sisarukset samaa huonetta ja varsinkin pikkuveli nauttii kun saa olla (nukkua) isosiskon turvallisessa läheisyydessä :) Ihana solmutyyny, voin uskoa, että toimii pallona leikeissä (meidän koira rakastaisi tuollaista!!) :D Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Toi solmu on ihana.En vaan ihan ymmärrämiten tehty 😊 Ommellaanko sitä välillä kiinni johonkin kun vaihdetaan pyörityssuuntaa? Ja sitten mikä tuo ihana krokotiili sängyssä on? 😍

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3