keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

lelujen säilytykseenLastenhuoneen siistinä pitämiseen on todella tärkeätä että tavaroille on tarpeeksi säilytyspaikkoja. Olen pitkään ihastellut Numero74 lokerikkoa, ja viimein sen päätin toteuttaa kun Ikeasta löytyi 1,5m pala pellavaa 6e hintaan (siinä oli keskellä reikiä mutta tähän projektiin se kävi vallan mainiosti). Ja kuten jo tiedättekin minä vaan niin tykkään lokerikoista. Tähän kokeilin syvempiä taskuja jotta mahtuu sitten pikkuautot ja muutkin aarteet. Harmaa pellava oli ihan täydellinen löytö tähän, ihanan rouhea ja ryppyinen :) Lokerikolle on parikin hyvää paikkaa lastenhuoneessa, kaapin päätyyn se sopisi myös, joten kun pinnasängystä luovutaan niin seuraava sijainti on jo tiedossa.

Kaikki lelutkin näissä kuvissa on itsetehtyjä. Sukka-apinan tein silloin kun Muru oli tasan saman ikäinen kuin Manu nyt :) Batman-pehmon Manu sai puolivuotiaana ja Linnan viime jouluna. Tähtiviirin ompelin muutama viikko sitten ja puinen kamera onkin se tuorein väsäys. 
Virkatusta matosta saan kylläkin kiittää Kälyä!

Hyvää naistenpäivää teille ihanat naiset!
6 kommenttia:

 1. ihanan näköinen! Tuo on kyllä totta, että huomattavasti siistimpänä pysyy lastenhuone kun on selvät paikat leluille.
  Hyvää naistenpäivää sullekin:)

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! :)
  Ja hyvää naistenpäivää!

  http://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana lokerikko leluineen! Olet kyllä niin taitava! <3 Minäkin olen ihastunut tuohon Ikean pellavaan! Minä ompelin siitä torkkupeiton fleece-taustalla ja se on koko perheen lemppari. Eikä haittaa vaikka se rypistyy, se on aina vain kauniimpi! :)

  VastaaPoista
 4. Kätevä ja kaunis lokerikko! Ja nuo lelut on 👌😍

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3