perjantai 20. tammikuuta 2017

tumput ja pipo


Nämä ovat olleet to do-listalla lähemmäs vuoden. Ompelemastani wannabe Odd molly neuletakista jäi muutama tilkku joista ajattelin itselleni tehdä asusteet vielä. Huivi olisi ollut ihana mutta siihen tilkut eivät riittäneet. 
Muistin asian taas, kun kuljin lähes viikon välillä 4v tyttären  ja välillä jättikokoiset miehen hanskat kädessä, että taisi olla hanskapula pahimmillaan. Ihan kotoa löytyneistä kankaista nämä on kasattu, siksi pipon vuorena toimii trikoo kun taas hanskoihin riitti joskus reilut 2 vuotta takaperin ompelemastani villahaalarista jääneistä tilkuista vuoreksi. Ja hanskojen kaava on ihan piirretty omasta kädestä paperille, hyvin toimi.


Minun piti alkaa tekemään tumput tällä ohjella, jossa on poikkisauma pystyyn peukalon kohdalla, mutta koska kangasta oli niin rajallisesti se ei siihen versioon riittänyt vaan piti tehdä poikkisauma vaakaan. Istuvammat tulee kun resori tai kuminauha on ranteen kohdalla, itse tein hieman pidemmät jotta ylettyvät takin sisään pidemmälle ja koska kangasta oli sen verran. 
2 kommenttia:

  1. Itsetehdyt lapaset on kyllä parhaita! <3 Mun on ollut tarkoitus tilata ohutta merinoa ja tehdä uudet lapaset itselleni, mutta en ole saanut aikaan. Noita trikoovuorillisia kyllä löytyy, mutta niillä ei tarkene vasta kuin keväämmällä :)

    Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3