keskiviikko 11. tammikuuta 2017

kankainen lokerikko (vol 2)

Vuosi on lähtenyt käyntiin mukavasti, touhua on riittänyt. Jonkinlainen totaalikyllästyminen bloggailuun on kylläkin iskenyt, johtunee ehkä siitä että en meinaa millään viitsiä istua koneella. Toisaalta joulukuussa tuli postailtua niin tiheästi että senkin puolesta tuntuu mukavalta pitää vähän taukoa. Laitanpa nyt kuitenkin vielä kuvan  joululahjasta jota ei voinut ennen joulua paljastaa. Anopille ja omalle äidille tein samanmoiset kankaiset lokerikot jotka roikkuvat rautalankahenkarista (saa mm. Clas Ohlsonilta). 
Meille kotiin ompelin aikoinaan hieman isomman lokerikon ja se on osoittutunut todella hyödylliseksi pienten tavaroiden säilytykseen. Se kätkee eri kokoisiin taskuihinsa topsit, vanut, ponnarit, pinnit, kammat, harjat jne. Tietenkään lokerikkoa ei ole mikään pakko pitää esillä, ja koska se on henkarissa niin sen saa helposti vaatekaappiin, vaikkapa koruille. Kangas on irrotettava ja saa näin pestyä tarpeen tullen. Virkkasin vielä pienet kukat jotka mielestäni sopivat kankaaseen. 


1 kommentti:

  1. Kaunis lokerikko! Olen tehnyt joskus henkareista ja kankaista pyykkipoikapusseja. Inspiroivaa tammikuun jatkoa sinulle!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3