sunnuntai 4. joulukuuta 2016

4.


Laitetaanpa tänne tämä hauska pinterestistä bongattu idea. Pienet lahjat voi sievästi paketoida ruskeisiin paperipusseihin jotka on piirretty piparkakkutaloiksi :) (itse käytin Granitista ostettua valkoista tussia)
Meillä sujahtaa ainakin kerhotätien joulumuistamiset tällaisiin...  (jotakin itsetehtyä niihin taas tulee ja se selviää piakkoin täällä blogi-kalenterin luukusta)

Lapset pääsivät tänään Muumeja moikkaamaan Ideaparkkiin (jossa Muumit olivat esiintymässä 10v-juhlien kunniaksi). Muru tykkäsi niin kovasti että mentiin katsomaan sama esitys useaan kertaan... ja tietysti halaamaan hahmoja myös moneen kertaan. (Aika huonot kännykkäräpsyt vaan). Manu piti koko esityksen ajan Isin korvista kiinni :)


8 kommenttia:

 1. Ei pelkää Muru enää muumeja❤️❤️❤️ Ihania pussukoita tavallisesta paperipussista wauuu

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat lahjapussit! Mistä löysit noita paperipusseja? Olen etsinyt jo vuosia sellaisia vähän isompia ruskeita paperikasseja, muttei tunnu mistään löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostelen monesti paperipusseja löytöliiteristä... Kun siellä on niin paljon erilaisia... mutta sitä kauppaa ei taidakaan olla muissa kaupungeissa...

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3