torstai 22. joulukuuta 2016

22.


Viimehetken joululahja Manulle, valmistui eilen kahta minuuttia ennen puoltayötä :) Varmaan moni jo tietääkin että kaikista käsitöistä minulle kaikkein mieluisinta on ommella lapsille leluja. Niitä on kertynyt jos jonkinlaisia, ja aika monet ovat saaneet inspiksensä Mailegin leluista, koska ne vaan on niin ihania. Niinkuin myös tämä linna. Sotilaat ja prinsessa ovat saman malliset kuin aikoinaan ompelemani sotilas- ja ballerina- keilapelit, pienempiä vaan. Pohjalla on riisiä jotta pysyvät pystyssä, samoin kuin hevosen jaloissa. Heppa on ihan vapaalla kädellä piirretty, yllättävänkin hevosen näköinen... Linna toimii siis ihan linnana leikeissä mutta säilytyspaikkana myös. Ja toki olisin lisää hahmoja tehnyt (prinssiä tai lisää sotilaita) jos millään olisin ehtinyt (ja jos tukikangas ei olisi loppunut kesken) mutta kyllä näilläkin jo leikit saa aikaan. Ja epäilen kyllä että isosisko ainakin haluaa näillä leikkiä, mutta toivottavasti Manukin tykkää. Ainakin "ihaa" tulee olemaan suosittu.

9 kommenttia:

 1. Aivan ihania ompeluita jälleen! :) Oikein hyvää joulua teille! <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Nää sotilaat on teidän keilapelin pikkuveljiä :)

   Poista
 3. Oikein hyvää joulua ja kiitos ihanasta joulukalenterista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihanaa joulua myös teille! Kiva kuulla että tykkäsit kalenterista :)

   Poista
 4. Olen jo tovin seurannut ihastuttavaa blogiasi, kuinka kauniita askareita teetkään! KIITOS ideoiden ja inspiraatioiden runsaasta jakamisesta, tästä blogista tulee aina hyvälle mielelle :) Lämpöistä joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta viestistä, tuli ihan kyynel silmään. Lopettamisajatukset kun ovat vahvasti olleet mielessä viime kuukaudet, näistä viesteistä saa kyllä lisätsemppiä jatkamiseen:) Tunnelmallista joulua sinulle!

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3