torstai 1. joulukuuta 2016

1.

Joulukuu on täällä ja joulunodotus saa totisesti alkaa. Murun joulukalenteri on suunnitelmien mukaan koottu tekemisistä ja jouluisista askarteluista. Olen kerännyt askartelupaketit valmiiksi ja osa ovat ihan joulukuusen koristeita, siitä syystä että kun viime jouluna meillä oli ekaa kertaa iso kuusi, huomasin että koristeita saa olla ihan reilusti... Joulukuusen koristelu on asia jota Muru odottaa erityisen innokkaasti, ja kyseleekin monesti että koska meille haetaan se joulukuusi. Saa nähdä kuinka aikaisin sen uskaltaisi hakea sillä puolitoistavuotias pikkuveli tuskin antaa sen olla hetkeäkään rauhassa. 

Koska kaikkea kivaa touhua on tiedossa muutenkin uskaltaudun toteuttamaan jonkinlaista blogi-joulukalenteriakin. Mutta hyvin rempseesti, joskus saatan laittaa vaan yhden kuvan. En ajatellut ottaa stressiä ;) 

Useampana jouluna meillä on ollut oksista väsätty tähti, tänä vuonna kiepautimme siihen myös led-valot.


2 kommenttia:

  1. Minäkin olen miettinyt laitetaanko kuusta tänä jouluna. Meillä on aina aito kuusi, mutta nyt mietin että Mihinkähän se mahtuu...😂 Jotenkin se vaan kuuluu jouluun.

    VastaaPoista
  2. joulukuusi on kyllä iso tunnelman-luoja. Ja varsinkin tuolle meidän neidille yksi kivoimmista jutuista joulussa että saa koristella kuusen;) me ei olla edes joulupyhiä kotona mutta kai me silti se hankitaan...

    VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3