perjantai 5. elokuuta 2016

pikkumyy vauhdissa


 Varmaan aika monelle muullekin leikki-ikäisille roolivaatteet ja roolileikit ovat erityisen mieluisia. Niin myös Murulle. Joku ehkä muistaakin kun muutama kuukausi sitten ompelin hetken mielijohteesta frozen elsa-mekon Murulle kerhon naamiaisiin. Kävikin niin että elsa-mekosta tuli kaikkien aikojan käytetyin mekko, niin ompelemistani kuin kaupankin mekoista. Se päätyy päälle lähes päivittäin. Joten hyvillä mielin lupauduin Murulle myös pikkumyy-mekon ompelemaan, kun hän niin kauniisti pyysi (ja seuraavan viikon päivittäin kyseli sen perään). 
Pari päivää sitten Muru kyllästyi odottamaan ja tokaisi että "nyt äiti mennään oikeesti katsomaan sun lankavarastoja" (tarkottaen kaiketi kankaita). No eihän siellä mitään punaista kangasta ollut, mutta eurokankaan palalaari pelasti kun sieltä löytyi sopivan marjapuuron värinen pala trikoota. (Ja kyllä, tiedän että pikkumyyn mekko on joulunpunainen, mutta tämä väri meni myös ihan täydestä sekä miellytti äidin silmää enemmän).

Olenkin pitkään halunnut kokeilla Mekkotehtaan kaavoja joustavalle kankaalle, ja nyt siihen tuli tilaisuus. Kaavana Riine mekko, pienin muutoksin. Rusetti on irroitettava.  Hyvin yksinkertainen rooliasu joka menee ihan normivaatteenakin siis...

Mekko valmistui sopivasti huomiseksi, serkkupojan naamiaisjuhliin. 

5 kommenttia:

 1. Tämä pikkumyy on mun suosikkini, sillä on aina iloinen ilme eikä ole "vihaisen " näköinen kuin "oikea" pikkumyy

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
 3. Nice photos! There's headhunt company www.ictdirect.fi that could be useful for you! Check it and you will find a specialist in ICT.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3