tiistai 5. heinäkuuta 2016

prinsessa ja herne kakku


  Viikonloppuna juhlimme Murun 4-vuotis synttäreitä Prinsessa ja herne teemalla. Väreinä juhlakoristeluissa ja kakussa toistuivat erilaiset roosan, liilan ja marjapuuron sävyt sekä hieman kultaa. Itse juhlista tulossa tunnelmakuvia myöemmin mutta aloitellaan vaikka kakusta.

Pirkkalaan Tampereelle on avattu uusi Confetti myymälä, Citymarketin yhteyteen. Sieltä löytyy kotileipureille ja juhlien järjestäjille laaja valikoima leivontatarvikkeita sekä koristelu- ja kattaustarvikkeita. Iloinen uutinen oli myös että nyt on paikka josta hakea heliumtäytteisiä palloja, niin perus pyöreitä kuin numero- ja kirjain- sekä erilaisia teemapalloja.  Yhteistyössä Confettin kanssa pääsin testaamaan muutamia kivoja itselle uusia tuotteita kakun koristeluun. Pitsin tekoa silikonimuotilla ja pitsiaineella olen halunnut kokeilla jo tovin. Hyvät pitsinteko-ohjeet löytyy täältä. Pitsistä tulee joustavaa ja se säilyy ilmatiiviissä astiassa pitkään joten näitä voi tehdä ennakkoon. 
Click & Twist maalitussilla ja veteen sekoitetulla tomuvärillä tein pilkkuja ja raitoja muutamaan patjaan (kuten näkyy oli tuossa vaiheessa jo aika kova kiire). Pienet kukat painelin sokerimassasta kukkamuoteilla. Ensimmistä kertaa kokeilin myös elintarvikeliimaa veden sijasta eri osien kiinnittämiseen. Mahtava tuote, mielestäni paljon kätevämpi kuin vesi joka valuu pitkin poikin. 
Sängyn päädyt ja tikkaat ovat tehty pikkuleipätaikinasta. Ja prinsessanukke pääsi somistamaan tarjoilupöytää sängyn viereen. Taisi olla liian kunnianhimoiset visiot taas kakun suhteen kun ei ihan toteutuneet, mutta koska tämä esittää patjapinoa niin saavat patjat luvalla olla hieman vinoja.


/Yhteistyö Confettin kanssa
Osa koristelutarvikkeista saatu/


7 kommenttia:

 1. Olen sanaton! Niin upea kakku! <3

  VastaaPoista
 2. Eikä, miten ihana idea ja toteutus!! <3 Ja noista prinsessanukeista piti tulla paljastamaan, että muhun iski ihan häpeilemätön plagiointihuuma. Tein useamman minäkin, koska en malttanut lopettaa. En niinkään tiedä, tykkääkö lapsi, mutta minä tykkään askartelusta. Ehkä päästän heidät blogiinkin jonain päivänä piipahtamaan, vaikka idea onkin röyhkeästi varastettu täältä. Nukkusilmiä myöden.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkusilmäiset sisarukset löytyvät täältä: http://paivakirja51c.blogspot.fi/2016/07/viisi-nukkusilmaista-sisarta.html

   Poista
 3. No wau mikä kakku! Ihailen, miten toiset jaksavat panostaa ja pipertää kakkujen parissa. Hieno ideakin tuossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Minä todellakin nautin pipertämisestä. Ja uusia juttuja on aina kiva kokeilla. Täysin samanlaista kakkua tuskin jaksais kahta kertaa tehdä mutta aina oppii uutta ja uskaltaa suunnitella uusia luomuksia :)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3