torstai 30. kesäkuuta 2016

prinsessanukkeja


Murun synttärit lähestyvät ja päätin ommella lahjaksi prinsessanuken. Oli niin vaikea päättää minkälainen siitä tulisi koska ihania kankaita ja pitsejä oli varastossa usempia, joten päädyin ompelemaan niitä neljä erilaista (sen verran riitti ihokangasta).
Koska synttäritjuhlat ovat "prinsessa ja herne" teemalla nuket sopivat sinne tosi kivasti somisteeksi, ja näillähän voisi esittää vaikka nukketeatteria pikkuvieraille :)


19 kommenttia:

 1. Aaaaaw, aivan liian söpöjä!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 2. Voi, miten suloisia! Kauniita prinsessoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... mekin tykätään Murun kanssa näistä kovasti :)

   Poista
 3. IHANIA nukkeja, olet niin taitava! <3 Muru on varmasti mielissään! :)

  Millä kaavalla olet näitä tehnyt? (Saisiko kaavaa ja teko-ohjetta?)Jotain tällaisia olen omille tytöilleni haaveillut tekeväni, mutten ole löytänyt ohjetta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näihin mitään kaavaa ollut, piirsin sen kokoiset kun halusin (saman kokoiset kun aikoinaan ompelemani batman nukke niin voivat sitten veljen kanssa leikkiä yhdessä :) ) Ensimmäisenä pääkappaleet ommellaan kiinni vartalokappaleisiin sitten etu ja takakappaleet kädet mukana kiinni toisiinsa ja itse olen jättänyt kääntöaukon alas ja kiinnittänyt jalat lopuksi samalla kun olen sulkenut nuken ... Hameet on lisätty jälkeenpäin.

   Poista
 4. Onpas taas upeita juttuja! Eipä kyllä kaupasta näin sieviä löydy! <3 Voisit aivan hyvin ruveta ompelemaan ja myymään näitä prinsessoja ja muita ihanuuksia työksesi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos<3 Olispa kiva elättää itsensä käsitöillä :)

   Poista
 5. Voi apua kun ovat niin ihania! <3 Mistä olet noin hyvän väristä "ihokangasta" ostanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan vahingossa eurokankaasta ostin, ajattelin siellä kaupassa että on liian keltaista, mutta muuta ei sitten löytynyt ja kotona se osoittautuikin aivan täydelliseksi ihokankaaksi. Tosiaan käytin koko palan näihin että pitää pian hakee lisää jemmaan ehdottomasti! Puuvillaa tämä on mut en mitään nimee muista...

   Poista
 6. Täydellisiä!!! Olet niin taitava!

  VastaaPoista
 7. Tuohan on hyvä idea käyttää jämäkankaita hyödyksi :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3