torstai 23. kesäkuuta 2016

loman aloitus


Miehellä alkoi viikonloppuna kuuden viikon loma.  Päätimme potkaista loma kunnolla käyntiin pienellä kaupunkireissulla Helsinkiin. Ajatuksena päästä käymään sekä Korkeasaaressa että Linnanmäellä, ja myöskin pyöriä vähän Helsingin keskustassa (minun must go oli Zara ja Granit, molemmista tarttui tällä kertaa mukaan lähinnä inspiraatiota itse tavaroiden sijaan).. 

Saimme blogin kautta mahdollisuuden majoittua Original Sokos Hotel Vaakunassa, joka osoittautui sekä keskeisen sijaintinsa että lapsiystävällisyytensä ansiosta ihan huippu valinnaksi näin kahden pienen kanssa matkustaessa. 

Yövyimme Saunallisessa Suitessa jossa oli erillinen huone (aivan ehdoton pienten lasten kanssa jotka menevät aikaisin iltaunille) ja sauna (mies oli tästä erityisen innoissaan). Huone oli tilava ja Manulla menikin tovi jos toinenkin kierrellessä ja tutkiessa paikkoja. Muru puolestaan viihtyi Onni Orava-puuhapaketin seurassa jossa oli värityskirjanen, värikynät, tarroja ja palapeli. 

Original Sokos Hotel Vaakuna on 1952 Olympialaisiin valmistunut funkistyylinen maamerkki kaupungin parhaalla paikalla, ihan rautatieaseman vieressä. Oli mukava huomata että hotellille on myönnetty Green key- ympäristömerkki joka tarkoittaa että veden- ja energiankäyttöön sekä jätehuoltoon on kiinnitetty erityistä huomiota.

Näkymät ikkunasta olivat huikeat ja kymmenennen kerroksen Ravintola Loisteen ateriat herkullisia, mutta itse olin erityisen iloinen isosta ja monipuolisesta leikkihuoneesta jossa lapset viihtyivät pitkään. 

Korkeasaari visiitillä ilma oli hieman viileä. Emme ole ennen käyneet eläintarhassa. Muru jutteli kakille eläimille ja Manu oli erityisen tohkeissaan leijonasta, karhusta ja hirvistä. Leijona teki kyllä vaikutuksen, oli hurjaa miten lähelle se pääsi meitä... 
Linnanmäelle suuntasimme eri päivänä ja silloin paistoikin aurinko oikein komeasti. Kävimme kaikki ilmaiset laitteet (niitä on yllättävän paljon) ja muutamiin pääsi jopa Manukin mukaan. Saimme ystäväperheen seuraksi ja tunnit vierivät kuin siivillä.  Tästä on hyvä jatkaa lomailua. Mukavaa Juhannusta kaikille!

/Yhteistyössä Original Sokos Hotel Vaakunan kanssa/

2 kommenttia:

  1. No olipa kiva loman aloitus ,varmaan ihana päästä vähän kotinurkilta 😊mukavaa lomaa ,mukavalle perheelle..kiva jäädä oottelemaan uusia ideoitasi ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maisa aivan ihanasta viestistä. Kyllä pieni reissu potkaisi loman kunnolla alkaneeksi :) Minäpä olen ollut niin lomalaiska että nyt vasta vastailen kun kuuden viikon lomasta on jäljellä vajaat 2 viikkoo...

      Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3