tiistai 3. toukokuuta 2016

muhkea tyllihame vappubileissä


Tässäpä muutama (!) kuva viikonlupulta kun vietimme värikkäät vappubileet ystävien luona viiden muun ystäväperheen kanssa. Kaikilla oli hauskat naamiaisasut ja nyyttäriherkut maistuivat niin isoille kuin pienillekin juhlijoille. Ilma suosi ja ensimmäiset makkaratkin tuli grillailtua.

Viime postauksen Elsa mekko oli Murulla koko viikon päällä, ja kävi nopeasti pesussa perjanti-iltana jotta hän sai sen viikonlopuksikin vielä päälle. Pikku elsa-Murusta sain ajatuksen Manunkin asuun, hänestä tuli frozenin lumiukko Olaf. Trikoopipo oli nopea ommella (Muru auttoi maalaamalla porkkaanenän), ja valmiseen paitaan lisäsin vielä mustat "napit". 

Itse sain muutama viikko sitten päähäni että minun pitää saada tyllihame, ja sitten tajusin että voisin sitä hyödyntää vappuasunakin joten se piti myös viime viikolla ommella. Ajattelin että tyllihame sopisi ballerina-asuun. Kymmenen metriä tylliä oli aikamoinen prokkis leikata, rypyttää ja ommella... huhhuijaa sanon minä. Tämä ei kestä sisälle kurkkimista sitten ollenkaan sillä alushameen joudun ihan käsin siihen lisäämään. Ja juu, ehkä vähempikin määrä tylliä olisi riittänyt, tuli meinaan aikas muhkea tapaus, ja mies naureskeli että mahdunko edes autoon tämä päälläni. Mahduin minä. 
Oli niin suloista kun yksi tytöistä juhlissa tuli kysymään että mistä hameeni on, ja kehui sitä kauniiksi :) 

8 kommenttia:

 1. En kyllä kestä! Ihana ihana ihana ❤️ Ja voi mitkä juhlat!

  VastaaPoista
 2. Onpas ollut mielettömän kivat bileet, te ootte kaikki niin suloisia❤️❤️❤️❤️

  VastaaPoista
 3. Ihana! Mä olen kanssa suunnitellut tehdä itselleni tyllihameen kun on ne vaan herkkuja. 10 metriä kuulostaa kyllä hurjalta määrältä! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tyllihame ja hauskoja kuvia. Mistä olet löytänyt noin kauniin väristä tylliä?
  NinnA

  VastaaPoista
 5. Sun hame oli niiiiiin ihana ♥!! Ja oli meillä vaan niin hauskat vappupirskeet! :D Koskas pistetään taas ripset kehiin.. ;)?

  VastaaPoista
 6. Ihana mitkä juhlat! Näyttää oikein hauskalta :) Lapsi oli vallan oikeassa, sinun tyllihame on kaunis!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3