sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

frozen Elsa-asu


Vietimme tänään niin mukavan päivän Murun kanssa. Manun jäätyä isin kanssa kotiin potemaan flunssaa me tytöt vietimme laatuaikaa yhdessä. Voi että kun meillä oli hauskat keskustelut. On niin tärkeätä välillä viettää aikaa jokaisen lapsen kanssa myös erikseen, jolloin pystyy antamaan tälle täyden huomionsa.

Illalla sitten päätin hetken mielijohteesta ommella naamiaisasun Murulle kerhoon. En ollut suunnitellut tekeväni mitään mutta viikonloppuna meillä on isot vappupirskeet ystävien luona jonne myöskin pukeudumme joten innostuin sittenkin kehittelemään jotakin asua. 
Muru esitti toiveen Frozen Elsa-mekosta, ja kaapista löytyi vaaleansinistä trikoota joten pikasurautuksena syntyi tällainen setti. Viitaksi tuli käytettyä Murun 1-v kuvaus tutusta jäänyttä tylliä. Ponnaariin tein puuvillalangasta letin. Pitsiliinat esittävät lumihiutaleita ja kyllä upposi pian 4 vuotiaalle ihan täysin, varsinkin kun itse leffaa hän ei ole edes nähnyt :) Frozen hahmoja ei voi kuitenkaan vältellä sillä niitä on nykypäivänä ihan joka paikassa. Kuvat ovat nyt illalla aika hämärässä otettuja sillä aamutuimaan tämä pikku-Elsa lähtee kerhoon. 

5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ja suloinen, omalla tyylillä toteutettu frozen-mekko♥ Juu, villitys on kyllä parhaimmillaan ja minäkin kahden pojan äitinä olen aikast perillä ilmiöstä :)

  Iloisia juhlia sinne♥

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen pikku-Elsan asu, todella onnistunut! Sopiiko udella millaista matskua teidän lattia on? Näyttää niin kauniille, ja pähkäilen onko kyseessä parketti vai laminaatti? Entä muistatko merkkiä ja tuotteen sävyä/koodia? Uuteen kotiin on etsinnässä lattia ja tämä näyttää hyvältä vaihtoehdolta. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus sentään!
  Aurinkoista kevätviikkoa teille. Kohta se kesä sieltä puskee päälle, pakko uskoa :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3