keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

1v synttärifiilistelyä


kuvat: Pinterest
Kesäkuussa juhlimme Manun 1-v synttäreitä. Kyllä, melkein vuosi on vierähtänyt pikavauhtia ja pääsen taas lempipuuhaani eli juhlien suunnitteluun. Keräsin Pinterestistä muutamia fiiliskuvia lähinnä värimaailmasta. Aloin myös miettimään että mitäpä jos joku kysyy lahjatoivetta, kun tuntuu että tavaraa on ihan riittämiin, varsinkin tuota lelupuolta. (Toisen lapsen kohdalla on sekin että sisaruksen lelut tulevat perintönä). No keräsin sitten vähän lahjavinkki-kollaasia. 

Vaatteita tarvitsee aina, tällä hetkellä varsinkin yöpuvut ovat kaikki nakinkuoria. Murulta kun kysyin että mitä Manu voisi tarvita niin hän oli sitä mieltä että sukkia, ja nehän kyllä on aina hukassa :) 
Ikeassa on suloisia puisia soittimia joilla on kiva yhdessä soitella ja lauleskella. 
Poliisi-potkuauto onkin Manulle tulossa lahjaksi mutta kesää ajatellen, ja jos ei sisälle mahdu enään leluja niin hiekkalelut (sankosetit ja traktorit) ja Manu on ainakin kylvyssä sellainen vesipeto että jonkinlaiset kellukkeet rannalla ovat varmasti hänelle tarpeen.  Niin, ja Mailegin susi vaan on ihan ylisuloinen...

Kuvat: Lindex, Ikea, Jollyroom, Hyvän tuulen puoti

5 kommenttia:

 1. Hah, olipa tosiaan taas hauska yhteensattuma nää meidän postailut samasta aiheesta viiden minsan sisään ;)! Ihkut syndesuunnittelut ja lahjatoiveet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyllä monesti postataan samana päivänä ihan vahingossa;)

   Poista
  2. Me kyllä monesti postataan samana päivänä ihan vahingossa;)

   Poista
 2. Me vietettiin syksyllä kuopuksen 1-vuotissynttäreitä Petteri Kaniini -teemalla ja värinä oli vaaleansininen. Annoin saman vuoden pääsiäisenä lapsille Petteri Kaniini -kokoelmakirjan ja sen myötä päästiin virittäytymään suunnittelutunnelmaan. Rekvisiittaa olin "keräillyt" jo koko vauvavuoden ;) Juhlapöydässä oli mm. pieni Petteri-pehmo ja korutelineeseen viritetty vauvalle ensimmäiseksi villatakiksi neulomani vaaleansininen nuttu (kuten siinä linnunpelättimessä). Vaaleansinivalkopilkulliseen satiinanauhaan ripustin viirinauhan tavoin muutaman tarinan Petteri Kaniini -kirjasta. Niitä pystyi lukemaan vähän isommille lapsille. Olin myös joillekin aiemmille synttäreille virkannut vaaleansinisiä viirinauhoja ja ne sopivat myös näihin juhliin. Sitten oli Petteri Kaniini -keilapeli. Pinterest oli iso aarreaitta kaikenlaiseen muuhun rekvisiittaan, kuten etiketteihin. Kummeille ja isovanhemmille sekä serkkuperheelle tein pienet Petteri Kaniini -vihkoset, joihin olin kirjoittanut tärkeimpiä asioita vauvan ensimmäisestä vuodesta. Ne laitoin kiitospusseihin yhdessä "pupunhäntien" (valkoiset vaahtokarkit) kanssa. Tässä muutamia juttuja meidän juhlista. Nautinnollista suunnitteluaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kuulostaa ihanilta juhlilta. Tosi suloinen se v.sin nuttu-juttu;) Pinterestistä on myös löytynyt kivoja vinkkejä... suunnittelu on niin hauskaa itse juhlimisesta puhumattakaan♡

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3