maanantai 14. maaliskuuta 2016

suloiset kylpypyyhkeetKolmisen vuotta sitten, Murun ollessa vauva, kaipailin värittömämpiä vaihtoehtoja lastentarvike-valikoimaan. Kaikesta löytyi aina se sininen/vaal.sininen tai punainen/vaa.punainen. Ja kyllä niitä kirkkaan värisiäkin oli, mutta muistan miettineeni että olisipa kiva perustaa vaikkapa nettifirma jossa myytäisiin hillitynvärisiä lastentuotteita. Muutama viikko sitten Martina PikkuVaniljasta otti yhteyttä ja selvisi että hän on tehnyt sen mikä itsellä jäi vain haaveilutasolle. Hän pyörittää ihastuttavaa vaaleiden vauvatarvikkeiden verkkokauppaa, ja  hoitaa siinä samalla kahta lasta sekä rakentaa taloa (toinen oma haave).

PikkuVaniljasta meille kotiutuivat aivan hurjan suloiset korvalliset LUINSPA vauvapyyhe (0-5v) ja LUINSPA ponchopyyhe (1-4v). Viittapyyhkeessä on kätevä nepparikiinnitys ja poncho-mallissa tilavat taskut vaikkapa kylpyleluille :)
Paksut ja pörröiset kylpypyyhkeet ovat huippupehmoiset pikkuisten ympärillä kylvyn jälkeen mutta lisäksi myös ilo silmälle kun roikkuvat kylppärissä. 

PikkuVaniljan valikoimasta löytyy kaikkea muutakin ihanaa joista keräsin joitakin lemppareita kollaasiin. Luinspa pyyhkeet saatu.

2 kommenttia:

Ihanaa kun jätät viestiä <3