sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

kankainen lokerikko


Pienen sairastelun (ja ei niin pienen ompelutauon) jälkeen oli niin mukava päästä taas ompelemaan jotakin. Pitkään on ollut mielessä kankainen lokerikko vessaan. Minä niin tykkään lokerikoista!!! Ompelutarvikkeita minulla on puisissa lokerikoissa, laukun sisällä on baginbag lokerikko, ja yläkerran kylppärissä pieniä kankaisia koreja säilytykseen. Alakerran vessaan kaipailin lisää säilytystilaa pikkutavaroille. Vanha puinen henkarikin on joskus vuosia sitten kirpparilta lähtenyt mukaan, ja nyt se päätyi sitten tähän projektiin. Kangas on puolestaan Ikean pöytäliina, jota oli joulunalla myynnissä. (Harmillisesti se loppui silloin heti mutta olimme ostaneet kälyn kanssa puokkiin yksi ylimääräinen kankaaksi).

Ylimmällä rivillä on 4 pientä taskua ja keski- sekä alarivillä kummassakin 3, eli yhteensä 10 taskua. Hyvin saa uppoamaan pienet tavarat kuten pinnit, ponnarit, topsit, vanulaput, kammat, harjat, laastarit, ym tarpeelliset... Ja tosiaan vaikka tämä lokerikko nyt päätyi vessaan niin ihan hyvin se sopii muihinkin huoneisiin, ja joskus jos ei sitä enään haluakaan pitää näkyvillä niin sen saa myös kaappiin tangolle roikkumaan.  Henkarin saa pois ja lokerikon voi heittää vaikka pesukoneeseen :)

Olipas vaikea kuvattava tämä minikokoinen ikkunaton vessa! 
Pienen räsymaton olen pari vuotta sitten maalannut tekstiilimaalilla, teippaamalla ensin kuviot maalarinteipillä. 

4 kommenttia:

 1. Kiva lokerikko. Pysyy pikkutavarat järjestyksessä ja perheen pikkuväenkin on helppo ottaa sieltä ihan itse tavaroita kuten hiusharjaa ym...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä tykännyt, toimii meillä hyvin... meidän taloudessa kun on harvinaisen paljon pientä tilpehööriä niin lokerikot pelastaa :)

   Poista
 2. Kaunis lokerikko! Tuo kuosi sopii siihen tosi hyvin ja mätsää mattoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaankin tuo ikean pöytäliinakangas on ihana! niin lemppari, harmittaa oikein ettei sitä enään saa...

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3