perjantai 26. helmikuuta 2016

samistelu legginsit


Varmaan turhankin pian tulee se päivä kun Muru ei suostu pukemaan äidin kanssa samisteluvaatteita, joten päätin nauttia siitä nyt. Majapuun ruusutrikoo on niin ihana, ja siitä ompelin meille molemmille legginsit (ja lisäksi itselle mekon, mutta sitä en ole ehtinyt kuvailemaan vielä)

Hassua kyllä olen joskus ajatellut että legginssejä en sitten ikinä ompele, sillä niitä saa niin halvalla muutenkin ja lisäksi kun tuota ompeluaikaa on niin vähän että haluan ehkä tehdä silloin jotakin erikoisempaa. No, koin pienoisen ahaa elämyksen kun huomasin että sivusaumattomat legginsithän saumuroi ihan hetkessä, joten joudun pyörtämään ajatukseni ja tulen ehkä joskus ompelemaan myös niitä perusperus vaatteita, ainakin jos kangas on tosi kiva ja sillä voittaa ne kaupan versiot. Näistä ensimmäisistä kokeiluista selvisi että ensi kerralla pitää tehdä tiukemmat. Aikamoinen oivallus oli myös kun mietin mistä löytäisin omiin leggareihin hyvän kaavan kun ei jaksanut/ehtinyt kokeilemaan erilaisia versioita, ja sitten tajusin kaapissa lojuneet reiälliset legginssit joita en ollut vaan raaskinut heittää poiskaan koska istuivat kuin hanska :) Problem solved!

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanat samisteluleggarit ja kuvat ❤️

  VastaaPoista
 2. Siis ihanat!
  Ostin vastikään harmaan tunikamekon ja siihen tuommoiset legginsit sopisivat tosi hienosti...
  Vieläköhän tässä ajautuu kangasostoksille...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nimenomaan yksivärisen yläosan kanssa pääsee kuviolegginssit oikeuksiinsa:)

   Poista
 3. Aivan ihanat kankaat sohvalla olevissa tyynyissä, mistä olet ne hankkinut vai oletko ommellut itse? Leggaritkin ovat kyllä söpikset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, raidallisen(eurokangas) ja sen molemmin puolin olevat(hm keittiöliinoista),sekä pyöreän(nokian kauppahuone-kangaskaupasta) olen ommellut. vasemmalla pilkottaa ikean tyyny ja pieni pötkylä on hm jättityynystä pienennetty.

   Poista
 4. Ihanat samistelu legginsit <3 En muuten malttanut olla tilaamatta tätä kangasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin vielä tilata,on niin pieni pätkä jäljellä enään:)

   Poista
 5. Ihanat!! <3 <3 <3 Sain just valmiiksi itelle mekon tästä kankaasta ja kangasta on vielä jäljellä joten taidan seuraavaksi surauttaa leggarit :) Huomasitko, että tätä samaa kuosia tuli just Verson puotiin kolmessa eri värissä, mm. musta-valkoisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On tää kaunis kangas...Mullakin mekkotehtaan vilma tästä kaapissa :)

   Poista
 6. Kivat leggarit... laitappa kuvaa Vilma mekosta :-)

  VastaaPoista
 7. Kaunis tuo puusohva pehmeine tyynyineen ja hylly sen yläpuolella kruunaa kokonaisuuden. Eikä nuo teidän leggingsitkään hassummat ole.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3