tiistai 9. helmikuuta 2016

na na na na na na na na na na na na na na na na Batman


Oli kerrassaan suloista kun serkukset olivat kerhossa keskenään sopineet tulevansa meille rakentamaan temppurataa. Joten serkkupoika tuli kerhon jälkeen meille ja yhdessä Murun kanssa he levittivät kaikki peitot, taljat ja tyynyt ympäriinsä ja hyppelivät, tekivät kuperkeikkoja sekä ryömivät sohvapöydän ja tuolien alta. Hypyille he keksivät tietysti aina kuvaavat nimet: hyrrä-, helikopteri-, banaani- ja  nurinperinhyppy ainakin jäivät itselle mieleen :)

Manulle ompelin eilen illalla Batman-pehmon. (Kuten vähän epäilinkin Muru kysyi heti että missä hänen "ballerina supersankari" on...) 
Olen saumurin hankinnan jälkeen niin innoissani ommellut vaatteita että tuntui oikein mukavalta ja kotoisalta tehdä pitkästä aikaa pehmo. Murulle ompelin aikoinaan bambin, kun hän oli puolivuotias, ja siitä innostus lelujen ompeluun sitten lähti. Wannabe maileg pupuja on tullut tehtyä useampia ja ballerina keilapeli. Ehkä oma rakkain ja lempparein ompelus Murulle tähän mennessä on kankainen kirja jossa pieni pupu seikkailee. Vastaavanlainen on suunnitteilla Manullekin, mutta ihan lopullista visiota ei ole vielä tullut. 

12 kommenttia:

 1. Ihana ja niin söpöjä kuvia! Et osais tällaisille tumpeloille kirjoittaa/kuvittaa ohjeita pehmon tekoon tänne blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hansu! Löysin sulle videon jossa tehdään samantyylinen nukke, tuolla on jopa ilmaiset tulostettavat kaavat, itse piirsin vaan omat mutta tuosta videon nukesta saa helposti batmanin tai muun supersankarin valitsemalla eri kankaat ja aplikoimalla naamion ym... http://www.marthastewart.com/264299/black-apple-doll

   Poista
 2. Kivaa on taas ollut!!!ja Manun pehmo on kans tosi dulce❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noilla kahdella on aina kivaa yhdessä, paitsi silloin kun tulee riita :)

   Poista
 3. Ihana Batman! Meidän 4v olisi varmaan tuollaisesta innoissaan, nyt on ihan hillitön supersankari-vaihe menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meilläkin 3,5v tytär on enemmän toistaiseksi batmanilla leikkinyt;)

   Poista
 4. Alkoi toi otsikkosi heti laulattamaan ;)... IHANA Batman-pehmo, huippu idea!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaa onko täälä Muru nanananatellu niin että naapuritkin varmaan ihmettelee:)

   Poista
 5. Vautsi mikä ihana Batman! ja Hienot on serkusten leikitkin olleet=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, batmanista tuli kyllä aika suloinen... ja noi serkukset on niin söpöjä yhdessä.

   Poista
 6. Hei. Tuli tuosta upeasta virkatusta työstä mieleen, että meillä on jättipaljon erikokoisia ihania ja upeita miehen mummon virkkaamia peitteitä ja liinoja, mutta ne on "peruskeltaisia"... Voisiko niitä mitenkään värjätä vaikka tuollaiseksi ihanaksi harmaaksi??? :)

  VastaaPoista
 7. Voi että! Mikä onni kun on mummon virkkaamia ihanuuksia! Aina itse kuljen kirppareilla silmä tarkkana jospa sellaisia löytyisi. Mahtava idea kyllä tuo värjäys... en ole itse pitsiliinoja värjännyt mut kankaita kyllä, pesukoneessa. Dylon ja nitor värit tulevat mieleen, ja käsinkin pystyy värjäämään... kannattaa jollain pienemmällä liinalla aloitella ja kokeilla. Olis mielenkiintoista kuulla kokemuksia jos päädyt värjäämään:)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3