perjantai 5. helmikuuta 2016

Kettuhaalarit ja uudenlainen itkuhälytin
Eikös olekin aika suloinen kettukangas? Kun näin Sleepy fox trikookankaan, ajattelin heti että siitä tulee hupullinen haalari Manulle, mutta lopputulos ei tällä kertaa vastannut ollenkaan mielikuvaa. Ihan yökkärihän siitä tuli vaikkei ollut tarkoitus. Lisäsin siihen vielä reisitaskutkin jotta saisin sitä yökkäri-fiilistä pois mutta taitaapi olla nyt niin että pojalla on hupullinen ja taskullinen yöpuku. Jota hän pitää päivällä ;) ja joilla hän nukkuu makoisat päiväunet.

Tuo pieni valkoinen mokkula on sitten itkuhälytin. Saimme Manun synnyttyä tämän uudenlaisen, puhelimen kanssa toimivan itkarin testiin/arvioitavaksi. Murulle ostamamme itkari ei oikein toiminut enään eikä ollut luotettava joten uuden itkarin hankinta oli muutenkin ajankohtainen.

Nabby toimii siis älypuhelimen kanssa, se on todella pieni mokkula joka on helppo ottaa mukaan joka paikkaan (ja puhelinhan kulkee mukana jokatapauksessa). Nabbylla on maailman alhaisin säteily, ja akku siinä kestää kyllä ihan hurjan pitkään, se oli positiivinen yllätys.

Nabbyyn saa lisätoimintoja ostettua kuten unilaskuri, lämpömittari ja kuuntelutoiminto. Nämä älykkäät lisätoiminnot ovat itseasiassa ihan parasta Nabbyssa. Unilaskurissa on muistissa joka päivän unet ja sieltä oli helppo katsoa kun Manulle rupesi muodostumaan päivärytmi. Lämpömittari on myös ihan ehdoton, kun on muuten niin vaikea pukea lapsi ulos talvella, yleensä puen liikaa (vaunujen sisällä kun on hieman lämpimämpi kuin ulkona) ja sitten Manu on ihan hikinen mikä ei ole hyvä juttu kylmällä. Lämpömittariin voi itse asettaa kylmyys ja kuumuus rajat jolloin Nabby ilmoittaa jos lämpötila menee näiden ali tai yli. 

Kantavuus ei ole näissä ihan sitä luokkaa mitä odotin, mutta en ole siitä kärsinyt sillä ei ole ollut tarvetta mennä kovinkaan kauas vauvasta. Älypuhelinmalli vaikuttaa kantamaan (itsellä Samsung puhelin joten se ehkä voi johtua siitä) sekä väliseinien määrä. Joissain tapauksissa nabby saattaa menettää hetkeksi yhteyden. Laite kyllä ilmoittaa selkeästi piippaamalla ja tärisemällä (äänet saa toki pois halutessaan) kun lapsi ääntelee, jos akku pitää ladata, jos yhteys katkeaa tai siirryt kantaman ulkopuolelle. Myös jos lämpötila menee asettamiesi rajojen ulkopuolelle. Hintaa itkarilla on 159e. 

Täällä Manu-kulta on toipumassa ensimmäisestä korvatulehduksestaan (olispa mahtavaa jos se olis myös viimeinen). Itsellä puolestaan ihan hurja ompeluinnostus, ja nimenomaan itselle tekis mieli kaikkea tehdä. Kunpa vaan aikaa ja kankaita olisi enemmän... 

/Nabby saatu blogin kautta/

14 kommenttia:

 1. Meillä myös nabby ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! En ilman pärjäisi! :) kantavuus vois odellakin olla parempi, mulla iPhone ja ei kans niin pitkälle kuin ehkä odotin. Mutta ei ole toisaalta haitannutlaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä osais kyllä normi itkaria enään käyttää, olen niin huono painamaan mieleen aikoja ja tarkastan aina monelta poika on herännyt ja kauan nukkunut ym...

   Poista
 2. I h a n a Manu ja haalari! <3
  Ps. Kyllä meidän pitäis taas järkätä yhteinen ompelupäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis arvaa, mä ajattelin just muutama päivä sitten samaa!!! Koska ommellaaaan???? ;)

   Poista
 3. Aivan ihana blogi sinulla! Löysin tänne kaverini vinkkaamana :). Tulikin selattua kerralla alusta asti melkein kaikki postaukset (kuvat etenkin) aikaa meni, mutta hirmuisesti sain vinkkejä kaikkeen mahdolliseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiva kun löysit tänne ja ihana kuulla että tykkäsit blogista!!

   Poista
 4. On tuo haalari kyllä aivan huippusuloinen. Hyvin voisi päivälläkin käyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin se tuleekin ihan käyttöön päivisin koska en jaksa purkaa huppuakaan ;)

   Poista
 5. Täydellistä kangasta on ja just nukkuvalla beibille :)

  VastaaPoista
 6. Voi eikä mikä haalari, niin ihastuttava <3

  VastaaPoista
 7. Kiva haalari! Ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3