perjantai 15. tammikuuta 2016

vuosi 2015

 Nämä edellisen vuoden yhteenvedot ovat jo tulleet tavaksi, ja vaikka onkin aikaavievää hakea vanhoja kuvia (ja yrittää ne jotenkin saadaa sopimaan samaan postaukseen loogisesti) niin samalla on ihanaa palata kivoihin muistoihin ja tunnelmiin. Viime vuosi oli käsityörintamalla hieman hiljaisempi mutta ainahan vähän jotakin on näpräilty...

Mullistavin tapahtuma koko vuonna oli tietenkin Manun syntymä. Pieni mies antoi odottaa itseään laskettuun aikaan asti ja yön ylikin mutta syntyikin sitten oikein ennätysvauhdilla. Niin vaikea kuvitella että siitä on jo puoli vuotta ja pieni suloinen poika on kasvanut jo hurjasti.  


Hänelle olen tehnyt jo muutamia juttuja, mm aktiviteettilelun ja wannabe gugguu housut sekä jumpsuitin... Pandoista olen Manun myötä erityisesti tykästynyt ja niistä virkkasin helistimen ja aplikoin katselukuvan...


Murulle toistaiseksi kelpaa kaikki äidin tekemät jutut ja niitähän on niin kiva hänelle tehdä. Loppuvuodesta erityisesti innostuin ompelemaan hänelle ja hänen nukeilleen vaatteita. Puput, sydämet ja rusetit ovat edelleenkin niin Murun kuin äidin mieleen... Suloinen Pupupenaali on päivittäin käytössä.


Pimeä syksy ja lumeton talvi saivat innostumaan heijastimista, ja niitä syntyi jos jonkinlaisia, Murun heijastinliivi on ollut kätevä ja pieniä heijastimia tein erilaisia niin lahjaksi kuin omalle porukalle.


Mitäs muuta... 

...no yksi omista lemppareista oli ompelemani teepee-teltta
Murulle ja Manulle ompelin samistelu-hiiripipot ja lahjaksi tuli tehtyä lääkärisalkku tarvikkeineen sekä virkattua nuken kantokoppa. 

Ompelin myöskin itsellekin piiiiitkästä aikaa, tunikan ja helmikorun


Juhlia on ollut edelleenkin todella kiva suunnitella ja toteuttaa. Viime vuoteen mahtui mm. Murun 3v jyhlat, pienen prinsessan 1v Royal partyt ja serkkupojan vauhdikkaat Huvipuisto synttärit.


Tässä vielä edellisten vuosien yhteenvedot:

12 kommenttia:

 1. Sulla on aivan ihania juttuja täällä! Ei sulla Instagram-tiliä olisi? Blogeihin eksyy ihan liian harvoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Ei ole vielä instaa, en ole ehtinyt perehtyä asiaan... mutta onneksi sentään joskus eksyt tänne :)

   Poista
 2. Huikea vuosi teillä! Mielettömiä värkkäilyjä oot tehnyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eka puolisko vuodesta oli hurjan rankka raskauden puolseta mutta silti sitä muistelee niin lämmöllä, koko vuotta... tärkeä ja ihana vuosi elämässä :)

   Poista
 3. Tuntuu että olet tehnyt ihan hirveästi kaikkea ihanaa, ja silti siinä ohella olet hoidellut kodin lapset... Que mujer!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 4. Voi että olet taitava ja tuottelias, aivan ihania juttuja!! Laita instagram tili ;)

  VastaaPoista
 5. Niin kauniita ja inspiroivia juttuja koko vuosi täynnä! Ehdottomasti lempiblogini!!!

  VastaaPoista
 6. Aivan ehdottomasti lemppari blogi!!! Miten jaksat/pystyt/kerkeet tehä niin paljon ja nuin kauniita käsityö juttuja!! ♡ p.s. ois kiva katella instastaki sun juttuja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitos Ani!!! Mollemmat lapset ovat yleensä ysiin mennessä unten mailla ja silloin ehtii aika paljon kun tarpeeks pitkään valvoo :) Eihän se insta ihan mahdottomuus ole mutta katsotaan nyt...

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3