lauantai 30. tammikuuta 2016

luistelemassaTällaisissa lähes satumaisissa tunnelmissa olimme viime viikonloppuna luistelemassa. Muutama aste pakkasta, hyvää seuraa ja kaunis ympäristö... mikäs sen mukavampaa.

Tänä viikonloppuna tilanne onkin hieman erilainen. Luistelemaan pääsee (tai joutuu) jo etupihalla ja ilman luistimia... noh. Kiva että on muutama kuva muistona tänä talvena niin tärkeäksi muodostuneesta harrastuksesta. Toivotaan että luistelukelit eivät olisi kokonaan vielä ohi kuitenkaan.  

Reippaan ulkoilutuokion päätteeksi, posket vielä punaisena, maistuivat kuulkaas tuoreet perunariestkat aikas hyviltä. Meillä ei syödä kovinkaan usen perunamuusia, mutta silloin kun sitä syödään niin se tietää seuraavana päivänä perunarieskoja.  

6 kommenttia:

 1. I
  Oiih, reippaat tytöt!!! Toivottavasti vielä pitkään saatte yhdessä luistella...alkoi tekeen mieli perunarieskaa ,njammmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja reipas poika ;) eikun perunarieskoja leipomaan sitten... luulin että kirjoitat että alkaa tekeen mieli luistelemaan, mikä olis ollut hankalampaa sinun tapauksessa...

   Poista
 2. Ihania kuvia. Meidänkin 2,5 1vuotias kokeili ekaa kertaa luistimia viikko sitten.. itsellä luistelusta on noin 12 vuotta aikaa.. uskaltaisikohan sitä kokeilla, miten käy.. Perunarieskaa meilläkin tehdään aina muusin lopusta.. tai peruna-bataatti paremminkin.. on meinaan hyvää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kokeiltiin myös viime talvena (muru silloin 2,5v) kerran luistelua, mutta tänä vuonna tyttö vasta innostui asiasta ja sen mukana minäkin... Käy ihmettelemistä kun olen aina niin intopiukeena menossa luistelemaan ;)

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3