keskiviikko 9. joulukuuta 2015

pitsitunikan uusi elämä


Tämä oli kyllä pikaisin surautus ikinä! Murun ystävän 4v-synttäreitä edeltävänä iltana Käly ehdotti että pukeuduttaisiin kaikki tytöt valkoisiin pitsiyläosiin. No kun Murulla ei ollut sellaista niin muistin kaapissani roikkuvan aivan liian nakinkuori-pitsitunikan josta sai hyvin matskut 104 koon mekkoon. Ja nopeasti tämä syntyi koska käytin hyväkseni jo olemassaolevia huoliteltuja reunoja. Vaikkakin hankalaksi teki kankaiden purkkamainen joustavuus. Mutta ihan kelpo mekko saatiin seuraavan päivän juhliin, joka ei tosin kestä lähempää tarkastelua (mutta lohdutukseksi ei kestänyt ostotunikakaan, oli sen verran vinoja saumoja). Ja hieman on isohko, kun yöllä ei pystynyt sovittamaan ja aamulla ei ehtinyt enään korjaamaan. 

Tästäpä tulikin mieleen että on minulla pari muutakin nakinkuorta kaapissa joista voisi kehitellä kivat tunikat/mekot Murulle :)

BagInbag-laukunjärjestelijän voittajaa Ella Kristiinaa vielä huhuilen!!! Otathan minuun yhteyttä (jos ei kuulu lauantaihin mennessä arvon uuden voittajan).
... ja muistakaahan osallistua ihanaan kuruarvontaan... pitsikaulakoru on kiva joululahja itselle tai vaikkapa ystävälle.

11 kommenttia:

 1. Tulipa nätti. Just hyviä tuommoset kierrätysompelukset, kun saa tehtyä jostain tarpeettomasta kauniin tarpeellisen.

  VastaaPoista
 2. Hurjan suloinen mekko siitä tuli! <3 Ja mieluummin vähän reilu kuin liian pieni. Mulla on viimeaikoina ollut taipumusta tehdä jo valmiiksi vähän "nakki", en vissiin oikein ymmärrä miten vauhdilla mun lapset kasvaa? :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis mekko! Mä niin tykkään tällaisista uudistamis-kierrättämisistä :) Olen jemmannut muutamia omia mekkojani myös kesämekkotarpeisiin tytölle ja samoin hänen pieneksi jääneistä mekoista tehtaillut hameita ettei lempparikuoseista jouduta ihan vielä luopumaan :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi miten kauniita kuvia olet jälleen ottanut!
  Valoisaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 5. TOSI HIENO!Eikä yhtään liian iso mun mielestä...oot kyllä näppärä ja taitava...:)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3