perjantai 11. joulukuuta 2015

inkkarisynttärit


Pakko on laittaa muutama räpsy hauskoista inkkari-aiheisista synttärijuhlista joissa olimme viimeviikolla. Kyseessä olivat ystäväni Maaritin pojan 4v-juhlat. Kaunis koti oli koristeltu teeman mukaisesti ja pöytä notkui herkkuja. Pikkuvieraat saivat päähänsä sulkapannat ja sulkia oli myös kakussa, viirissä ja juomapulloissa. Väreinä toistuivat kulta, minttu ja hopea.

Itse olin näiden juhlien `teepee`- vastaava. Serveteistä askartelin pienet teepee-teltat pöydälle ja lahjaksi ompelin myös teepeen, joka toimi juhjlissa leikki- ja kuvauspaikkana ja juhlien jälkeen muutti sankarin huoneeseen.

Suloinen kisu kävi usein silitettävänä ja vetäytyi välillä omaan rauhaan lapsijoukolta piiloon:)

10 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana ja persoonallinen teema toteutuksesta puhumattakaan. Tiipiit on ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, teemajuhlat ovat niin kivoja suunnitella kun voi antaa mielikuvituksen lentää;) Maarit oli näihin juhliin loihtinut niin ihania yksityiskohtia... ja teepeet/teltat ja majat ovat aina lasten mieleen.

   Poista
 2. Oi, miten hurmaavat synttärit siellä on ollut :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kun olitte mukana (niin vieraina kuin toteutuksessakin)! Näihin muistoihin on kyllä kiva palata aina uudestaan :)
  P.S. Olikos kivat tonttukarkelot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kutsuitte;) teillä on niin ihana tunnelma ja juhlissa oli hauskaa... odotan jo innolla seuraavia bileitä!! Oli kivat tonttukarkelotkin, joitakin kuvia tulossa seuraavaan postaukseen...

   Poista
 4. Ihanat synttärit ja täytyy muistaa toi lautasliina asettelu.. Mutta teepeevastaavalta olisin tiedustellut miten hyvin teepee pysyy pystyssä? Itse olen tehnyt viidellä kepillä olevan, joka aika hyvin pysyy pystyssä, mutta toki täytyy olla toppuuttelemassa leikkijöitä. Eli onko jotain kikkakolmosta, vai onko se vain muistuttelua jos(kun) leikki yltyy.

  VastaaPoista
 5. Hei! Vastaus tulee nyt melkoisella viiveellä. Tämähän oli kolmas teepee jonka ompelen, joka kerta olen jotakin parannuksia tehnyt edelliseen. Eli olen kokenut ainakin että kun kujat nurkissa ovat umpinaisia niin kangasosuus ei pääse nousemaan ylös, ja tähän viimeisempään versioon porasin reiät keppien yläosaan josta naru menee jolloin kepit ei lähde seikkailemaan ylös alas eri aikoihin. En tiedä saako selvää selityksestä, mutta aika tukeva tuo on, mutta toki jos ihan päin juoksee niin melko varmasti nurin menee kun on kevyt rakennelma :) Vielä kun kehittelisi keinon jolloin kankasosuuden saisi keppeihin pingoitettua yläosasta niin olis huippu, mutta en ole lähtenyt kangasta esim. ruuvaamaan kiinni sillä sen pitää olla irrotettava/pestävä...

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3