maanantai 23. marraskuuta 2015

paperipillihimmeli


Viikonloppuna otimme joulukorttikuvia Murusta ja Manusta. Hassua kyllä viime vuonna halusin ottaa ulkona muttei ollut lunta ja nyt oli lunta mutta otin kuvat silti sisällä. Manun kanssa on haasteellista kun hän ei vielä istu. Mutta ihan kivat sisaruskuvat saatiin.

Rekvisiitaksi tein tonttulakit ja himmelin. Olen halunnut kokeilla tehdä paperipilleistä himmeliä ja Teippitarhalta löytyikin tähän tarkoitukseen sopivat ohuemmat pillit, ja 50 kpl pakkauksessa. Yhdestä paketista sain tehtyä tämän himmelin (2,5 pilliä jäi yli). Edellisenä yönä sitä väsäsin taas kerran ilman mitään suunnitelmaa. Menin sieltä mistä aita on todellakin matalin, kun en jaksanut mittailla, pätkäisin pillit puoliksi, ja osasta puolikkaat puoliksi jne. Pillejä oli helppo käsitellä, niitä löytyy näiden harmaiden lisäksi valkoisena, mustana ja joulunpunaisena

Tuo meidän "kotistudio" näyttää aika hassulta mutta sitten kuvankäsittelyohjelmalla sai muokattua kuvat ihan kivoiksi. En nyt viitsi kyllä tän enempää kuvista paljastaa jotta ovat ylläri saajilleen.


/pillit saatu/

4 kommenttia:

 1. Voi että mikä ihana kotistudio<3 itellä
  On ollut tarkoitus tehdä himmeli pilleistä mut en oo saanut tehtyä vielä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaste sinulle! http://hyppyhiiri.vuodatus.net/lue/2015/11/liebster-haaste

   Poista
 2. Voi miten ihana! Itsellä suunnitteilla samankaltainen projekti. Mitä lankaa käytit kasaamisessa? Varmasti saitte mahtavat joulukortit!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis himmeli ja luulempa, että on kestävämpi kuin oljista tehty

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3