tiistai 19. toukokuuta 2015

hoitolaukku vai normilaukku?
Itse en ole ikinä oikein innostunut hoitolaukuista, lähinnä niiden ulkonäöstä. Ihan ok olen pärjännyt normilaukulla tähän asti, kunhan se on ollut tilava ja kevyt. Toki vaikka tuotteet ovatkin mahtuneet normilaukkuun, niin ovat ne aina olleet siellä ihan sikinsokin. Tulinkin siihen tulokseen että tärkein asia mikä erottaa normilaukkua hoitolaukusta on taskujen ja lokeroiden määrä, ja siihen löysin nyt itselleni oivan ratkaisun. Insjö baginbag on nimensä mukaisesti laukku joka laitetaan laukun sisään, ja tämä pikku sisälaukku on täynnä taskuja ja lokeroita joihin sujahtaa niin kätevästi kaikki sellaiset pikkujutut jotka muuten seikkailisivat laukun pohjalla. 

Sain yhteistyön merkeissä testaukseen ihanan mustaharmaan Saimaa Pure Black baginbagin ja parin viikon kokemuksella voin sanoa etten itse enään pärjäisi (tai ainakaan haluaisi olla) ilman. Viimeisestä kuvasta näkyy mitä kaikkea itse kannan mukanani (laukku on jo viritetty vauva-moodiin), jonkun mielestä varmaan osa täysin turhakkeita, mutta niinhän ne laukun sisällöt on aina yksilöllisiä. Kuvasta lähinnä käy ilmi miten paljon tilpehööriä sisälaukkuun uppoaa (ja huom. muutama pikku tasku on vielä tyhjänä). Sieltä on niin helppo päältä päin selailla mitä missäkin taskussa on, ja sekin on mukavaa että vesipullo ja käsidesi ovat nyt pystyasennossa niin valumilta vältytään. Laukkuni on sen verran tilava että sisälaukun lisäksi siellä kulkee mukana vaihtoalusta, jonka ompelin, ja lompakko.  

Vaikka itse käytänkin tätä alkuun ihan hoitolaukkuna, niin sisälaukku on todella kätevä laukun järjestelijä muutenkin. Nykyään itse käytän lähinnä vain yhtä laukkua, mutta nuorempana kun vaihtelin laukkua aina asukokonaisuuteen sopivaksi, niin siihenpä sisälaukku olisikin ollut niin kätevä kun koko sisällön olisi saanut kerralla vaihdettua laukusta toiseen. 

Insjön sisälaukut on valmistettu helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista. Värivaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiselle, ja myöskin pienempi Inari-versio, pienempiä laukkuja käyttäville. Pikalukollinen Insjö-avainrengas on myöskin aivan loistava keksintö, kunhan sitä tottuu käyttämään niin ei enään ikinä tarvitse ihmetellä "mihin olen taas avaimet laittanut..."  
Ihastuin Insjön sisälaukun laadukkaaseen materiaaliin ja tyylikkääseen ulkonäköön jo heti kun sen käsiini sain, mutta näin parin viikon kokemuksella sitä on myöskin tosi helppo suositella. Tykkään!

Ainiin... nyt kuukauden eteenpäin (19.6 asti) koodilla HELA1 saa ilmaiset postarit. 

Lopuksi vielä yksi asukuva, eräästä kylmästä ja märästä päivästä... Roosa ja harmaa ne ovat edelleenkin ihan lempparit Murun pukeutumisessa. /Softshell takki POMPdeLUX, housut Reima, kumpparit Bisgaard, pipo itsetehty/

5 kommenttia:

 1. Ihana postaus!
  Ja kunhan ei ole se vihreä ilmaislaukku, niin hyvä on :D

  VastaaPoista
 2. Ihana laukku!

  Mullakaan ei koskaan ole ollut käytössä hoitolaukkua, ensimmäisen tytön kohdalla sellainen tuli kyllä hankittua vaunujen kanssa mätsäävästi, mutta lopulta vaipat sun muut tarvikkeet sujahtivat omaan käsilaukkuun enkä koskaan nähnyt tarpeelliseksi kantaa erikseen kahta laukku sen takia mukana :)

  Ja juurikin näihin isompiin käsilaukkuihin tuo sisälaukku on varmasti ihan huisin kätsy!

  VastaaPoista
 3. Me käytetään vaunujen mukana tullutta hoitolaukkua. Se on aika iso mutta mahtuu ainakin kaikki tarvittava. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on hoitolaukku samaa sarjaa kuin vaunut. On ollut kätevä ja upeannäköinenkin. Käytän mielelläni, ei ole koskaan tarvinnut miettiä normilaukkua esim. ulkonäön puolesta. Hoitolaukku on niin kaunis, että ei edes juuri huomaa, että on hoitolaukku.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3