maanantai 11. toukokuuta 2015

d i y taitettava hoitoalusta ja...


...äitienpäivän tunnelmaa. 

Eilinen vietettiin melkein kokonaan ulkosalla, käytiin peräti kolmessa eri puistossa leikkimässä koko perhe. Idea oli että Murulla olisi mahdollisimman kiva päivä äidin kanssa, äidillä itsellä on toki sen verran tukala olo jo, että kauhean kivaa ei ole missään paikassa eikä asennossa. Mutta oman lapsen ilosta ammentaa itsekin ilonsa. Toivottavasti teillä muillakin äideillä oli oikein leppoisa ja ihana päivä omien murujen parissa :)

Puusohvalla näkyykin yksi uusi tyynynpäällinen. Ihastuin nimittäin H&M keittiöliinaan jossa on aika Greengate tyylinen kuvio, ja näitä tuli tilattua useampi. Niistä on syntynyt tyynyjen lisäksi myös hoitoalusta tulevalle pienokaiselle. Taiteltava pehmeä hoitoalusta on kätevä ottaa laukkuun mukaan ja vaippaa voi vaihtaa sitten missä milloinkin. 

Keittiöliina oli juurikin sopivan kokoinen tähän projektiin. Lisäksi käytin välissä vanukangasta ja viimeinen kerros on helposti puhdistettava ja nestettä läpäisemätön kangas jonka päällä vaippa vaihdetaan (samaa kangasta käytin aikoinaan meikkipussin sisäosaan).
Yläkerran kylppärissä sijaitsee meidän kiinteä vaihtopöytä (pesukoneen päällä). Sinne tilasin samalla kuviolla olevat pikkukorit joihin saa kätevästi vaipat sun muut purnukat piiloon. Nämä oli onneksi valmiiksi ommeltuna, joten pääsin helpolla. 

Hoitoalustakin meni vaihtoon, sillä edellinen halppis ikea-versio oli jo hommansa hoitanut ja aika räjähtänyt. Tilalle löytyi aivan ihana ja tosi tukevareunainen helposti putsattava alusta täältä. Kiva yksityiskohta on reunoissa kulkeva mittataulukko... tykkään. 9 kommenttia:

 1. Kauniin hoitoalustan teit ja muutenkin ihana hoitonurkkaus <3

  VastaaPoista
 2. Kaikki taas kaunista...mutta taitaa voiton viedä Murun kortti!!!! <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kätevä hoitoalusta, tuo keppihevonen on myös virkattuna söpö.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa sopivan yksinkertaiselta toteutettavaksi (vaikka ei itsellä tarve olekaan), ihana idea vauvalahjaksi.. Kiitos! =)

  VastaaPoista
 5. Ihana idea tuo hoitoalusta! <3 Sinulla on niin upeita kuvia aina, kaunista ja harmooninen tunnelma :)

  VastaaPoista
 6. Oho, no ompa tosiaan samansorttinen kuosi kuin GG:n Alba!! Arvaa mitä, sähän tiiät miten paljon piraa täällä myydään varsinkin kiinatukku-alueilla, mä kävin viime viikolla yhdessä sisustusliikkeessä joka on ikean vieressä (saatat tietääkkin, Conforama) ja huomasin hyllyssä pahvisen seinäkellon johon oli printtiin kuvattu erilaisia latteja ja kannu GG:ltä...noh, mä sit otin siit kuvan ja huumorilla laitoin gg sivustolle suomeen kuvan et oisko pitäny ostaa kieli poskessa (siis ite en tykkää ikinä ostaa mitään piraa) ja siit sit tanskan edustaja otti muhun yhteyttä ja kohta espanjan ja sit vielä juristit ja poliisi(!!!) että saako kuvaani käyttää ja todistanko että niitä oli hyllyssä etc. voi V mikä soppa!! Mut siis ei mua siinä mistään syytetty, conforaman sisäänostajakaan ei ollu koskaan ees kuullu gg:stä joten ei tienny myyvänsä mitään kuraa mut hitto ku ne oli periespanjalaiseen tyyliin tehny juristit ja poliisit rynnäkön sinne kauppaan ja jätesäkkeihin heitelleet kaikki kellot... =D =D =D

  VastaaPoista
 7. Wow miten kaunis alusta! Ja muutenkin kuvat ovat upeita!
  Valoisaa päivää sulle <3

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihanat kuvat ja huikee idea tuo! Upea tuo keittiöpyyhe, muistuttaa kyllä niin greengaten kuosia. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3