perjantai 15. toukokuuta 2015

cool panda- baby showerit
Eilen minut yllätettiin ihan perusteellisesti. En sitten yhtään osannut arvata että kun taas suuntaamme kälyn luokse grillaamaan ja viettämään iltaa että tällä kertaa vastassa olivatkin omat babyshowerit!!! En vielä siinäkään vaiheessa kun astuin ovesta sisään ja huomasin joitakin koristeita roikkuvan ikkunalla, ymmärtänyt mistä on kysymys, vaan ajattelin päässäni että onpas käly nyt panostanut grilli-illan tunnelmaan :) No kohta yläkerrasta tupsahti joukko kauniita naisia ja sitten juhlat alkoivatkin...

Kälyn koti oli taas niin ihanasti laitettu, tällä kertaa mintun ja mustavalkoisen cool panda-teemaan. Pöytä notku herkkuja ja kohta puheensorina täytti koko asunnon. Hauskaa ohjelmaa oli tietenkin, pari minulle uutta babyshower ohjelmaa olivat vauva-aiheinen alias ja vaipan heitto, joka on vähän niinkuin häissä kimpun heitto, eli siinä leikkimielisesti ennustetaan ketä voisi olla seuraavaksi pulla uunissa.

Kamera ei tietenkään ottanut mukaan mutta onneksi muilla oli niin sain illasta kivat muistot.

Ihanan ihana ihana ilta kertakaikkisesti, ja oikea piristysruiske näihin viimeisiin todella tukaliin viikkoihin. Olin siitä niin onnellinen ja otettu... On minulla mahtavia ystäviä. Kiitos teille kaikille vielä tätäkin kautta!!!

11 kommenttia:

 1. Wau!! Ihanat juhlat ja hauska teema! Kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Ihana yllätys! <3 Ystävät järjestivät minulle baby showerit viikko sitten, sitä en myöskään osannut yhtään odottaa, yllätys onnistui täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanan näköiset juhlat ♥ Kivaa viikonloppua ja hyviä vointeja sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanat baby showerit ja kauniit koristelut! <3

  VastaaPoista
 5. Uuu! Onpa hienot! Onko se poika? ;)

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Sain samalla teemalla baby shower -juhlat. Ihanat. Koristelut ja tarjottavat olivat kuin sadusta.

  VastaaPoista
 7. Kiva kattaus ja muutenkin somistukset kohdillaan. Iloiset yllärit ja rakkaat ystävät, voiko juhlat enää paremmat olla.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3