tiistai 21. huhtikuuta 2015

käsityöbloggaajien tapaaminen


Ihan ensimmäisenä iso kiitos ihanista viesteistä ja onnitteluista edelliseen postaukseen. Tämä raskaus on ollut minulle tosi vaikea ja siitä on lähipiiri kuullut valitusta jo monet kuukaudet joten tänne en ala enään nistä avautumaan. Käsitöitä on tullut tehtyä todella vähän ja blogi on jäänyt aika taka-alalle myös, siitäpä johtuu vähäinen postausmäärä syksyn ja talven aikana. Tämmöinen vaihe nyt, mutta toivotaan että kohta saan energiaa ja intoa taas. Ja vauva on toki todella iloinen asia ja kovin odotettu (Murukin jatkuvati silittelee, halaa ja pussailee mahaa), vaikka raskaudesta ei olekaan kauheasti mitään positiivista sanottavaa. Kevättä kohti kuitenkin mennään ja tästä kohta virkistytään...

Viime viikonloppuna sain osallistua ihanan keväiseen käsityöbloggaajien kokoontumiseen jonka Tampereen Lankamaailma ja Prinsessajutun Mira yhdessä järjestivät. Pääsin jopa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman somistusta ja sehän oli oikein piristysruiske tähän pitkittyneeseen saamattomuuteen. Värimaailma lähti herkullisista macarons leivoksista, jotka tuli Royal Bakeryltä.  Niistä poimimme sävyt kattaukseen ja koristeisiin. 

Lankapompomit viiriin on tehty ihan huippukätsyllä tupsuntekolaitteella, jonka avulla pallero valmistuu parissa minuutissa (mikä sai hieman naurahtamaan niille kerroille kun olen kahden pahviympyrän kanssa taistellut). Kotoa kokosin erilaisia pieniä lasipurkkeja jotka mudostivat värikkään kukka asetelman.

Tarjoilut olivat yhtä herkullisen makuisia kuin näköisiäkin. Naked cake-tyyppinen mansikkakakku ja ruissipsit olivat Linkosuolta, ja heiltä saimme myös jokainen goodiebagin kotiinviemisiksi. Suklaat tulivat Kultasuklaalta

Oikein rennon ja mukavan illan vietimme herkuttelun ja juttelun lomassa, monet olivat ottaneet jopa jonkun käsityön mukaan, mitä en itse kylläkään tajunnut tehdä. Samalla oli kiva kierrellä Lankamaailman hyllyjä ja poimia ideoita ja inspistä. Lankamaailmalta saimme myös goodiebagit kotiinviemisiksi. Melkoinen kuvapläjäys illasta kertyikin, ja hyvin värikäs sellainen :)
10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Kiitos tästä väriterapiasta :) Kattaus ja koristelut olivat todella kauniit! Paljon tsemppiä ja parempaa vointia loppuraskauteen!

  VastaaPoista
 2. Minulta kanssa vielä suuret onnittelut!!! Kurja kuulla että raskaus on ollut nimensä mukaisesti raskasta. Itellä on kanssa raskas raskauskokemus ollut, ja oli se kyllä kamalaa. Onneksi se kestää vain aikansa!! Mun piti soitella joku päivä, kun niin hävettää kun lupasin silloin pitää Pomp- kutsut, ja sitten se jäi ihan totaalisesti! Olin silloin kipeänä ja sit olikin jo naapuri ehtinyt pitää kyseiset kutsut, ja mulla vaan jotenkin ei tällä kertaa riittänytkään energia. Mut anteeksi kun en muistanut sit enää soittaa sulle vaikka olin luvannut! :( Tää kevät meni nyt tälläin, mut jos ensi syksynä pidät niitä vielä niin yrittäisin mielelläni uudestaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten herkullisia kuvia! Nämä kolahtaa tällaiseen juhlasuunnittelijaan ihan kympillä! <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat Heidi! Ihanaa kun olit mukana ja kiitos vielä tätäkin kautta aivan superpaljon kaikesta <3

  VastaaPoista
 5. Voi oli varmasti ihana tapaaminen <3 Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 6. Miten syötävän herkkuja sävyjä! Noista värisävyistä voisikin inspiroitua ajatellen omia valmistujaisjuhlia :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan herkullisia kuvia - voisin popsia huomaamattani nuo langatkin. ;D

  VastaaPoista
 8. Kerrassaan ihania ja raikkaita kuvia! On kiva kokoontua yhteen samanhenkisten kanssa. Meilläkin naisten käsityöilta kokoontuu aina kun mahdollista. Arjen pieniä iloja täytyy olla ;)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia♡ Ja onnea perheenlisäyksestä! Hauskoja nuo tupsut ja aivan uusi tuttavuus tuo tupsuntekolaite. :)

  VastaaPoista
 10. Apua! Siis niin kauniita kuvia. Ihania :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3