maanantai 24. marraskuuta 2014

joululahjaidea ja päivän asua...
Meillä on lähipiirissä innokkaita palapelin kasaajia. Yksi heistä on toki meidän oma Muru, ja siksipä hänelle ja muutamalle muulle pikkuiselle tilasin joululahjaksi palapelit. Nämä palapelit ovat siitä erilaisia että niihin voi valita itse kuvan. Murulle halusin ikuistaa viime kesältä hänen rakkaimpansa harrastuksen, potkupyöräilyn. Muiden saajien palapelejä en nyt tässä paljasta jotta olisivat yllätys, mutta erilaisilla kuvilla jokaiselle tietty. Ihanat muistot voi nyt siis teettää myös palapeliksi. Olipas mukavaa yliviivata muutama lahja pukinlistalta... ja näin ajoissa:)

Palapelit olen tilannut Palapeli.comista. Valitsin pienille lahjansaajille 30-palaiset palapelit kehyksellä mutta toki sieltä löytyy muitakin kokoja, ja ilman kehyksiä jopa 1000 palaan saakka. Lisäksi sieltä saa lukuisia muitakin tuotteita omalla kuvalla, kuten canvastaulujamagneettejakorttejakelloja ym.
Teippi tekstillä Teippitarhasta.


Asukuvissa ei tänään tosiaan mitään sen kummosempaa ollut kuin että pikkuhiljaa Murun kaappiin on ilmestynyt muutama musta vaate, väri mitä en ole aikaisemmin oikein osannut Murulla käyttää. Papun pipo on ihan klassikko, KappAhlin mustat pilkulliset tregginsit on aika suloiset, ja Name it:in  tyllimekko ihanan runsas.


/Yhteistyöpostaus/


/A good idea for a christmas present, a puzzle of an own picture.
The last pictures are of the new color in Murus closet, black.../

/Una buena idea para regalo de navidad para los mas chiquitos, un rompecabezas con foto propia. Para Muru le compre uno con una foto de ella andando en vicicleta, que es lo que mas le encanta. 
Tambien le he comprado un par de ropitas negras, color que antes no sabia usar.../


11 kommenttia:

 1. Hauska idea. Meidän lapset tykkäisi varmasti. Ja isovanhemmat tietty myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja siihen kun lisää että lapset kauheen mielellänsä tykkää katsella kuvia itsestään :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tilasin heti palapelin joulupukinkonttiin! :) -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla... on kiva antaa lahjoja jotka on kehittäviä samalla :)

   Poista
 3. Jihaa, kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ensiksikin opin uuden sanan (palapeli) espanjaksi ja sitten keksin siskon tytölle joulu/synttärilahjan!! KIITOS! Nyt vaan nappailemaan söpö kuva meidän kisuliinista ja etsimään netistä vastaavaa "palapelifirmaa" täältä.. ;) pelastit tän vuoden pähkäilyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh... voi teidän kisuliinista saa varmaan niin suloisen palapelin... ja lapset niin tykkää eläimistä, varmasti mieluinen lahja. Toivottavasti löytyy sieltäkin suunnasta joku palapelivalmistaja :)

   Poista
 4. Mäkin päädyin tilaamaan palapelin omasta kuvasta kun keksin idean sun blogista. Tilasin kaverille synttärilahjaksi kuvan meidän yhtesiseltä reissulta.Kiitos vinkistä ja mukavaa kevään alkua :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3