perjantai 11. huhtikuuta 2014

pomp de lux kutsut
Pari viikkoa sitten pidin mattimyöhäisenä elämäni ensimmäiset POMPdeLUXin kutsut. Ensimmäiset pompit tilasin jo kun Muru oli 3kk, ja siitä lähtien olen ollut ihan myyty niihin. Hinta ja laatu mielestäni kohtaavat, ja pompin vaatteet ovat ihania ja persoonallisia. Murretut ja herkät värit tuntuvat niin omilta. 

Mutta vaikka minulla olikin kaikki edellämainitut ja sata muutakin syytä pitää kutsut oikea syy oli että en saanut päästäni kuvaa pompin logolla varustetuista muffinsseista :) Onneksi oli ystäväpiirissä ja naapurustossa vielä mammoja jotka halusivat osallistua. Meillä oli mukava iltapäivä. 

Alla kuva meille kotiutuneista pompeista, seuraavassa postauksessa tulossa muotinäytös...
/I´m so in love with POMPdeLUX´s clothes, the colors and details make them unique. Every season I have to get some for Muru./

16 kommenttia:

 1. Ihanaa,joku muukin on tykästynyt tähän merkkiin=) Meillä kotiutui Mandille suurin piirtein saman näköinen läjä vaatteita.Värit ja mallit on kyllä kovasti tämän äidin mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, juurikin värit ja mallit ovat saaneet minutkin ihan pomp faniksi. Minusta on ihanaa että mallistoon kuuluu myöskin ulkovaatteet, niitä olen aina tilannut myös, tällä kertaa kutsuissa oli kaikki jo ehtinyt loppumaan, mutta sain myöhemmin napattua välikausihaalarin roosana, ja sitä odotellaan ensi viikoksi saapuvaksi, kivaa!!!

   Poista
 2. Ihania pomppeja, näihin ei kyllästy varmaan koskaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOOOOSI vaikee kuvitella ikinä kyllästyvänsä näihin! No way! :)

   Poista
 3. Mie olen myös ihan rrrrakastunut merkkiin! Kutsuja en ole vielä uskaltautunut pitämään, kun en oikein tiedä löytyisikö tarpeeksi kutsuihintulijoita :D Upeita tarjoiltavia olet loihtinut! Itsekin kyllä panostaisin kivoihin tarjottaviin! Avoimet ovet -tilaisuudessa olen kyllä käynyt ja tilauksiakin Pompille tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen rrrrrakastunut :) Hauska kokemus oli pomp kutsujen järjestäminen ,varsinkin kun juhlia tykkään aina miettiä ja suunnitella, ja tällai alkuvuodesta ei ole synttäreitä ym, niin tuli hyvään saumaan. Sai hieman leipoa ja koristella :)

   Poista
 4. Minunkin suosikkeja. Tuo kukkakuosi oli kaunein kuosi tällä kaudella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Harmittaa etten ottanut kukkakuosisia haaremihousuja (koska meiltä löytyy jo kahdet haaremit edellisiltä mallistoilta) mutta voihan ne vielä tilata...

   Poista
 5. Toooosi ihania vaatteita ja herkkuja, tuollaiset kutsut on kivoja!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, seuraaviin kutsuihin ehkä pääset sinäkin mukaan syksyllä :)

   Poista
 6. Voi, että kun pääsis kutsuille joskus. Netistä olen tilannut ja ootellut että neiti kasvais, niin pääsis pukemaan pomp de luxiin. Varmaan parikymmentä asua odottelee henkareilla. Livenä olis niin paljon kivempi ostella.
  -Sini-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä vähän niinkin että tietokoneen näyttö voi vääristää värejä ym, joten livenä näkee oikeasti minkälaiset vaatteet on, ja voi yllättyä että joku onkin paljon ihanampi kuin kuvissa :)

   Poista
 7. Täälläkin todella kolahtaa Pompin tyyli ja värimaailma, ne on niin syötävän suloisia... Himoitsin niitä jo silloin, kun vauvaa vasta toivottiin, mutta en ole vieläkään (!) ostanut tytölle ainuttakaan Pomppia! Käyn kyllä jatkuvasti niitä netissä katsomassa, ehkä jos joskus pääsisi kutsuille niin tulisi helpommin tilattua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minä en malttanut aikoinaan odottaa että Muru kasvais, ostin ekat pompit tosiaan kun hän oli 3kk... yhtä tutua pääsin kyllä heti käyttämään kun siinä oli säädettävä vyötärönauha :) Mietinkin että olisitko tullut minun kutsuihin, mutta hieman oli pitkä matka :)

   Poista
 8. Mikä kaksi modellia! He ovat lehti-modelleja... :) Ihania

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3