maanantai 10. maaliskuuta 2014

oma hetki

Sairastelut takana...
Siisti koti...
Oma hetki...
Yksin kotona...
Voi mikä ihanuus kun pitkän ja kaoottisen sairastelun jälkeen koti on taas puhdas ja kodikas ja katseen voi suunnistaa kohti kevättä. Lisäksi viikonloppuna mies lähti Murun kanssa leikkitreffeille serkkupoikien luo ja koti hiljeni hetkeksi. Yleensä jos olen yksin kotona niin tekemistä riittää, mutta tällä kertaa käytin ajan ihan pieneen omaan rentoutumis hetkeen. Kahvin kaverina valkosuklaamudcakemuffinssi klik.

Olohuone raikastui "uusilla" tekstiileillä. No oikeastaan ainoat uudet tyynyt ovat harmaat kukkatyynyt puusohvalla jotka ompelin Kodin1:stä alelaarista löytyneestä sivuverhosta. Muut tekstiilit on kaapista löytyneet. Pienetkin muutokset piristävät. Matot rullattiin vaihteeksi pois ja olohuoneen ilme vaaleni ja selkeni kertaheitolla näillä pikku muutoksilla.

Betonia tuli muutama päivä sitten taas sekoiteltua pieni satsi (sitähän oli varastossa viime kesältä puoli-säkkiä). Tällä kertaa massasta syntyivät pienet valokuva/nimikyltti pidikkeet (kivat yksityiskohdat vaikkapa kattaukseen). Tuplasydämet on väännetty rautalangasta. Edelliset betonikokeilut löydät täältä klik.
/ After being sick all family for about 2 weeks and living in a total chaos its nice to be back on our feet and in a fresh home. I made some little changes in our living room. The rugs are gone and with some new pillows the space looks so much lighter and fresh.

I also made small photo/label holders from concrete. Last summer I made a few things from concrete too, you can find them here klik./

18 kommenttia:

 1. Somat sydämet ja ihanan rauhallisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rauhalliset hetket ovat niin harvassa!! ;)

   Poista
 2. Onpas vain ihanat nuo betoniset valokuvien pidikeet. Pitäis itsekin alkaa betonihommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on tosi mukavaa kesäpuuhaa, paras ulkona sekotella pöllyävää betonia. Itse kun olen niin hätäinen ja heti on aina päästävä tekeen niin olen talvella sisälläkin sekoitellut ;/

   Poista
 3. Hyvä että sairastelut on sairasteltu. :) Ihania kuvia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, vaikka itsellä nuhanen olo niin ei tunnu miltään kun pahimmasta on selvitty;)

   Poista
 4. Näyttää ihanalta ja kivat betoniaskartelut! <3 mukavaa, että voitte paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, ihanaa palata normi arkeen;)

   Poista
 5. Hei!

  Kaunis blogi sinulla, jonka juuri löysin:-)
  Jään seuraamaan...:-)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marikki, tervetuloa;) mukavaa viikonloppua!

   Poista
 6. Oot sää kova plikka väsään...ja aina uusia idiksiä :)

  VastaaPoista
 7. Vihdoin sinä oot ottanut hetken itsellesi...kyllä niitä idiksiä piisaa sulla,joten on joskus vaan laitettava ne sivuun ja OLLA...ihan vaan olla. Ja puhtaassa kodissa silmä ,sielu lepää. Mun on kokeilematta vallan toi betonihomma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä tuo rentoutumisnhetki aina välillä tekee kovasti hyvää. Mutta paranskin puhuja! Me ollaan niin samanlaisia, sormet syhyää koko ajan päästä tekemään jotakin:)

   Poista
 8. Vitsit miten kauniita kuvia! Tein viime keväänä kans nuita betoni ruukkuja mutta en saanu niihin nuita ilmakuplia :/ ehdottomasti teen nuita pidikkeitä,kiitos inspiksestä,taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kovasti noista kuplista;) ja jotenkin aina niitä tulee, onkohan sulla ollut jotakin paljon hienompaa betonia. No, kuplilla tai ilman betoni on ihana materiaali;)

   Poista
 9. Kuulostaa niinkö kevättunnet, Hyvä kun olet terve taas ja kun saatu puhdas koti aina voi vielä paremmin.
  Toivottavasti aurinko loistaa sinnepäin,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvostaa kyllä normi arkea taas ihan eri tavalla kun oli niin pitkään kaaoksessa;) aurinkoa viikonloppuusi

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3