sunnuntai 26. tammikuuta 2014

lukijoiden käsitöitä


On ollut kyllä niin mukavaa kuulla lukijoiden käsitöistä, blogini kautta inspiksen saaneista sellaisista. Monet ovat tehneet oman version pupusta, tutusta, rautalankasängystä, röyhelöuikkarista, bambista, neulotusta ruusupiposta ja virkatusta repuststa
(Kiitos kun olette jättäneet viestiä !!!) 

Muutama on kyllä uhonnut tekevänsä neulepaidasta säärystimetkin, mutta näistä en ole vielä kuullut mitään :)

 Ajattelinkin nyt kerätä materiaalia tällaiseen "lukijoiden käsityöt" postaukseen (idean jonka olen bongannut Kalastajanvaimo-blogista), jossa olisi näyttää muillekin toteutuksia jotka ovat saaneet inspiksen tai ohjeen täältä. Jos joku haluaa osallistua niin minulle voi laittaa kuvia tulemaan tuonne s-postiin ja halukkaille laitan linkin omaan blogiin joten linkkiosoitekin tulisi olla mukana (tätä kautta moni voi löytää kivoja uusia blogituttavuuksia) mutta anonyymina/nimimerkilläkin saa osallistua. Keräilen matskua helmikuun ajan. 
Kiitos!!!

ripaustunnelmaa@gmail.com
/I was thinking about doing a "readers handicrafts" post, so if you were inspired by something in my blog and want to be part of it you can send me pictures to ripaustunnelmaa@gmail.com. If you want a link to your blog, put the adress too. I´ll be collecting stuff all february. Thanks!/

15 kommenttia:

 1. Mä oon kähveltänyt sulta toistaiseksi vain synttäritarjoiluideoita. :) Vietitte 1-v -synttäreitä vähän ennen meidän kesäistä synttäriputkea, joten kivasti oli tyrkyllä dominotikkari-idea ja marsmurokökkäreet. Vaihtoehtoon päällystää täytekakku vaahtokarkkimassalla törmäsin ensimmäistä kertaa blogissasi. En tainnut silloin kiittää ideoiden jakamisesta, joten teen sen tässä: kiitos! :) Sen sijaan se on sattumaa, että meidänkin kesän molemmissa täytekakuissa oli koristeina tähtiä ja perhosia (muottivalikoima on vähän suppea). ;)

  Lopputulokset eivät yltäneet samalle tasolle sun tekeleiden kanssa, mutta ovat nähtävissä täällä ja täällä. Ei siis tarvi linkkailla näitä sun kokoavaan kässäpostaukseen, kun ovat vähän aiheen vierestä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja juhlia olette viettäneet... kävin kurkkaamassa kuvia ja vallan oli loistavat lopputulokset. Kiitos kovasti kun jätit viestiä!

   Poista
 2. Laitoinkin kuvia sinulle repusta jo aiemmin sähköpostiin, mutta en huomannut mainita tuota blogini linkkiä, siispä sanon sen täällä : www.marineuloo.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää muistaa liittää se sinne kuvan seuraksi :)

   Poista
 3. Hieno idea! Poikkean aina silloin tällöin blogissasi ja olet kyllä melkoinen idea-nikkari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Kiva kun olet löytänyt tänne :)

   Poista
 4. Ihana idea! Monta ihanaa juttua olen suunnitellut tekeväni, ehkä ehdin vielä mukaan tähän, koska annoit armollisesti aikaa :) Näin yhdessä seuraamassani blogissa sinun blogista inspiroituneen neuletyynyn ja ainakin siellä oli suunnitelmissa tehdä myös säärystimet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aina kiva kuulla jos joku inspiroituu tekemään vastaavia juttuja kun minäkin. Jotkut kertovat niistä mutta monet menevät minulta ohi... Jospa nyt loputkin laittaisivat kuvia tulemaan, ja vielä ehtii jotakin väsäämään :)

   Poista
 5. Ihana idea! <3 Ei ihme, että monet ovat inspiroituneet kauniissa blogissasi. Itse olen tehnyt ainakin pupunsängyn http://keski.casablogit.fi/lue/2013/12/diy-sanky-maileg-pupulle ja sillä on ahkerasti leikittykin, joten kiitos inspiraatiosta Heidi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun laitoit kuvia ihanasta sängystä <3

   Poista
 6. Aivan kerrassaan ihana blogi sulla, eksyin tänne juuri ja tulin jäädäkseni:)

  Jään ehdottomasti tutkimaan tarkemminkin!

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Meille valmistui juuri eilen ballerinakeilat, laitanpa sähköpostia jossain vaiheessa tulemaan. :)
  Blogisi on kyllä täynnä ihania ideoita joita voisi toteuttaa.

  VastaaPoista
 8. Heips! Niinkun tiedätkin, mähän inspiroiduin sun bambista, niin tässä linkki vielä mun bambipostaukseen, jos haluat siitä ottaa kuvia sun postaukseen :)
  http://roosaajavalkeaa.blogspot.fi/2013/04/bambikokeilu.html

  VastaaPoista

Ihanaa kun jätät viestiä <3