tiistai 23. huhtikuuta 2013

uusi garderoobiPakkailin viimeviikolla Murun pieneksi jääneitä vaatteita pois ja siinä kaappia järjestellessä tuli napsittua muutama kuva nykyisen garderoobin värimaailmasta ( niistä mitä nyt sattui olemaan kaapissa kun iso osa vaatteista oli pesussa). Uusina väreinä astuivat kehiin liila ja marjapuuro. Olin jo Espanjassa (joulureissulla) ihastunut näihin sävyihin, ja siellä tuli ostettua isompia kokoja jotka vasta nyt sitten ovat sopivia. 
Kappahl:iin on myöskin nyt tullut uutuutena liilansavyisiä ihanuuksia joista oli pakko heti ostaa nuo suloistakin suloisemmat pitsibody ja ruusubody. Tuon pitsibodyn HERRRRRKULLINEN vanha-liila vei sydämeni!
Tiedän...

Viime postausten perusteella blogin nimi voisi yhtä hyvin olla ripaus MURUA, sen verran Muru-aiheisia ovat olleet. Mutta vessassa on nyt kuivumassa yksi maalausprokkis josta ehkä seuraavaksi juttua (ja tämä ei liity lapseen).


Ettei tulisi liian lyhyt postaus (olisi varmaan esnimmäinen kerta, yleensähän ne ovat piiiiiiiitkiä) ajattelin laittaa vielä lopuksi käsityöhaasteen ja tunnustuksen.


Sain Prinsessajuttu-blogin  Miralta käsityöhaasteen jossa on 11 kysymystä, kiitos Mira! Siitä on jo tovi mutta olen ollut todella laiska haasteiden ja tunnustusten suhteen joita on vino pino odottamassa. 


1.MIKÄ ON KUNNIANHIMOISIN KÄSITYÖHAASTEESI?
Haluaisin opetella ompelemaan vaatteita itselleni (sillä nykyään tuntuu etten löydä vaatekaupasta mitään)... Taitaa jäädä haaveeksi.

2.MIKÄ ON KUNNIANHIMOISIN TOTEUTUNEISTA KÄSITÖISTÄ?
Sohvan päällystäminen tulee nyt ensimmäisenä mieleen.

3.JOS SINULLA OLISI AIKAA RYHTYÄ TEKEMÄÄN KÄSITÖITÄ, 
JÄÄKÖ JOSKUS JOTAIN TEKEMÄTTÄ KUN EI OSAA PÄÄTTÄÄ MITÄ?
No joskus en ole osannut päättää mitä tekisin Murun päikkäreiden aikana (enkä ole jaksanut siivota) niin olen vaan mennyt sohvalle pötköttelemään.

4.MITÄ KÄSITYÖTÄ TEET MIELUITEN?
Nykyään ompelen (ja sen kyllä huomaa blogin sivupalkin aihehakemistosta sillä OMPELU on siellä ekana ja isoimmalla)

5.LIITTYYKÖ AMMATTISI KÄSINTEKEMISEEN?
Noh, olen opiskellut somistajaksi ja sisustusassistentiksi, ja niissähän saa tehdä käsillä, eli joo.

6.VALLITSEEKO TYÖPISTEESSÄSI (TAI MISSÄ IKINÄ VÄLINEITÄ SÄILYTÄTKÄÄN) TOTAALIKAAOS VAI NARSKUVAN PUHDAS SÄNTILLISYYS?
Sen aikaa kun projekti on kesken (jos esimerkiksi ompelen pari päivää peräkkäin) niin TÄYSKAAOS! Mutta lopuksi yleensä tavarat löytävät paikkansa. Onneksi minulla on erillinen harraste-huone jonka oven voin laittaa kiinni!

7.MITÄ KÄSITYÖMATERIAALIA SINULLA ON VALMIINA VARASTOSSA, MUTTA ET OLE KOSKAAN TEHNYT SIITÄ MITÄÄN? KUINKA KAUAN OLET SITÄ SÄILÖNYT?
Ei varmaan mitään, sillä ostan materiaaleja heti käyttöön, niin kaikkea on ainakin kerran käytetty.

8.MILLAISESSA MIELENTILASSA TEET KÄSITÖITÄ? KORSKUEN KOHTI KUNNIALLISTA LOPPUTULOSTA KAAMEALLA FAARTILLA? NAUTISKELLEN, RAUHOITTUEN, MITEN?
100 lasissa, pitäisi heti saada valmista:) Mutta nautin siitä silti...

9.OLETKO SINÄ KEKSINYT MIELESTÄSI JONKUN AIVAN UUDEN IDEAN TAI TOTEUTUSTAVAN KÄSITÖISSÄ?
En.

10.MINKÄ KOULUARVOSANAN ANTAISIT KÄSITYÖTAIDOILLESI?
 Onko kymppi maksimi? Ehkä 8, pisteitä laskee se että en tee rauhallisesti, tarkasti ja huolella vaan vähän hosuen, mutta tasoittavana tekijänä on se että rohkeasti lähden kokeilemaan ja yrittämään, ja intoa riittää aina. 

11.RAKKAIN JONKUN MUUN TEKEMÄ KÄSITYÖ?
Ei pysty valitsemaan... 

Sitten sain ihanalta Maaritilta Roosaa ja valkeaa-blogista tunnustuksen, josta olen hyvin otettu! Kiitos (hyvä että tässä tunnustuksessa ei tarvinnut vastata kysymykseen sillä näin yöllä aivokapasiteetti ei riittänyt kuin tuohon yhteen haasteeseen)

Sellaista tällä kertaa, hyvää yötä!

13 kommenttia:

 1. Ihan mahdottoman kauniita vaatteita, nuo värit on aivan ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eveliina, kyllä noita ihania vaatteita (varsinkin tytöille), on enemmän kuin on varaa ja tilaa hankkia :)

   Poista
 2. On kyllä niiiiin suloisia. Harmi kun meillä ei ole enää newbie-kokoista tyttöä, ostaisin varmaan niitä "hullun kiilto" silmissä, eli parempi näin ;). Silmät osui tuohon harmaaseen napilliseen ihanuuteen, jossa valkoinen kukka päällä. Aika täydellinen...
  Oli muuten huippua nähdä, piakkoin uudestaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl oli ihana iltapäivä kun saatiin kyläillä teillä. Newbiet on kyllä aika vastustamattomia! Nähdään kuule puolen tunnin päästä:)

   Poista
 3. Söpöjä juttuja oot löytänyt, totta on että pikku - neiti kasvaa ulos vaatteistaan, ja on hankittava isompia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mummilla on varmaan muutama vaatekappale (muutama matkalaukku siis) murulle tulossa suomeen kesällä, heh :)

   Poista
 4. Sulosia vaatteita Murulla, varsinki tuo ekan henkarikuvan eka tunika <3 Huippua kun Kappahlin sulosia newbie-vaatteita saa nykyään isommissakin koossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä onkin, niitä raaskii ostaakin kun tulee vähän väliä alennuskuponkeja ym kampanjoita. Niin saa nättiä edullisesti:) Mikäs sen kivempaa...

   Poista
 5. Ihania ja kauniita lastenvaatteita olet lóytányt :) Tuon tyyppistá ideaa kun lóytáisi vielá vanhemmillekin lapsille!

  Ihanaa viikonloppua,
  Sandra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, mietin vaan että isompana varmaan lapset haluaa itse päättää mitä pukee, eikä äidin ja tyttären maku välttämättä täsmää. Mutta ihanaa se olisi jos voisi isommallekin pukea näitä suloisuuksia. Hyvää viikonloppua sinnekin :)

   Poista
  2. hittade hit av en slump, och lämnar ett avtryck, ska kika vidare nu , ha en fin dag/Helena

   Poista

Ihanaa kun jätät viestiä <3